Tisdag, dagen innan ..

jamen hej hej , nu sitter jag här och väntar .. På min syster och mamma som kommer om ca en halvtimme, på att det ska bli jul någon gång så att man ska kunna tänka på ngt annat istället , och på folkan .. Nog för att jag taggar folkan mer än jul så tror jag nog inte att jag kommer att ha så roligt , men vad kan man göra förutom att hoppas ?


Kom ju till sorsele för en stund sen , klart att det visade sig att det skulle vara ungefär 75 grader kallare här än i storuman/lycksele ! fattar inte vad detta är för kallhåla.. Slapp då gå iaf ( mamma fick ju för sig att hon ville bo så långt bort från allt som var möjligt! ) Och nu har jag kokat mig en kopp kaffe och ätit lite tjong ( mickes goda karrisar ) .. nå mer har jag inte gjort ..

Annars idag så har jag varit en stund i lycksele ( där det hände mkt udda saker) och sen så har jag varit i storuman ett tag , gillade att vara hos lotta + micke.. Det är ju jättekul att dom ungefär har värsta superjulstämningen där borta medans det suger här.

Känns ändå mkt bra nu , ska bli hur kul som helst att få träffa min syster ! jag har saknat henne otroligt nog ( när jag träffade henne förra gången så var det ju grönt gräs på backen ! )

Sen vet jag inte vad jag ska skriva mer om mitt liv, har riktigt tråkigt nu så jag skulle vilja sitta här och bara skriva för att ha ngt att göra tills familjen kommer ! men det är tomt i min hjärna.. såååå


GOD JUL PÅ ER ALLA

Thursday

Jag har  gjort många misstag i mitt liv, kanske lite fler än andra men det gör inte så mycket. Just nu har jag en del saker som jag funderar på att sluta med . Bland annat en last som jag drar på som ska ha ett slut ! Tur att det är nyår snart så man kan ge ett löfte till sig själv.

Min julklappshandling är äntligen över !!! ( När jag bara har köpt en ynka ram då) Och ingen kan gissa hur skönt det känns!  Alldeles för mycket pengar ha blivit lagda på julklappar som jag inte vet om någon vill ha? Stackars mig, men det problemet har säkert alla!? Nu är det bara att chilla mig fram till jul, Och det är inte svårt när vi bara har ett par få lektioner kvar tills vi får jullov! ( Om jag bara kunde hitta kattvakt så jag då kunde stanna kvar några dagar i sors! Man kan ju inte få allt!

Sen så ska det bli skitkul att få träffa min syster och få höra allt om hennes liv, verkligen längesen nu och jag kan ärligt talat säga att jag har saknat henne..

Och så sen . .... . SÅ taggar jag julfolkan , ska bli kul att få umgås med sorselefolket . Synd bara att det alltid är mklt roligare på för/efter än på folkan . ( Denna folkan så ska jag ha med mkt pengar till KORV! )

  <------ HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Monday

Ja, nu sitter jag här och käkar morot, gott .. Har tillbringat min kväll med att slå in julklappar ( vilket det visade sig att jag var jättekass på ! ) Men jag mår inte sämre för det , Annas julklapp blev lika ful! hah, Sen har jag lagat lite mat och sovit en stund. Har även blivit bjuden på lite glögg.. Helt klart värd kväll då man får saker gjorda .. ( Har även städat lite)

Sen ska jag ta lite tid till att klaga på min släkt ! Vem av oss kom på att man var tvungen att ge julklappar till alla? Nu har jag redan lagt ut alldeles för mkt pengar och jag har en del julklappar kvar, Kommer att bli uteliggare om det fortsätter i denna fart ! Men sen så vet jag ju att jag måste köpa annars sitter jag där och skäms då jag öppnar mina kusiners fina julklappar till mig ! Låt mig dö..

Annars så har jag haft en superhelg, Händelserik helg iaf. Hann då med att träffa lite coolt folk och så , Och nu är det bara att vänta på att det ska bli jul så jag kan åka hem till sors, OM JAG BARA KUNDE HITTA EN KATTVAKT!?!  så att jag kan stanna mer än i ungefär 3 dagar!

Bye

Torsdag

Ja, nu ska jag uppdatera lite här för jag hoppas att jag inte har nog tråkigt för att sätta mig här i helgen :D Denna dag har jag gjort en massa bra saker.. Jag har storhandlat, diskat, fyllt i gadden (Kmr att dampa på att måsta smörja hela tiden igen) + (hoppas att det blir bra nu utan nå missar) Sen så har jag städat kylskåpet! Gud vad jag är duktig, ett + till mig.

Vad jag ska göra nu var nästa fråga, om jag ska följa johan ut eller om jag ska träffa ngn kompis. Svårt val .. Hur som helst så ska jag inte sitta nå mer vid denna beroendeframkallande sak.

<--------- Bara för att vi är söta ..



From lashes to ashes
And from lust to dust
In your sweetest torment
I’m lost
And no heaven can help us
Ready, willing and able
To lose it all
For a kiss so fatal
And so worn                                                                                                                                                                     Hejdå alla coola

Onsdag .. Snart Jul!

Nu är jag trött, men jag kan inte gå och lägga mig nu , måste vänta på johan och så kan jag ju inte missa scrubs!!!! NEVER!!

Jenny har varit här och sett film med mig ikväll ( Over her dead body) , En ganska bra film , men det var en sån där film som man ändå kunde gå och koka te mitt i utan att missa något. Det kanske är ganska illa!? haha..
Har fått en del skratt och lite seriöst prat, mysmys.

Nu väntar jag på att johan ska komma hem så vi kan fika lite innan vi går isäng,
 förväntar mig en trevlig helg men det är ju aldrig säkert..
Och åh vad jag vill till sorsele nu , jag saknar att få hemlagad mat och gulan å allt folk och att kunna äta hemma och sen stannaute och umgås med allt folket ! Här i lycksele är man alltid bara med typ högst 2-3 pers om det inte är fest. Varför !? Jo, för att sorselebor är coola.





Jag har en vän, hon heter Amanda . Hon går att lita på i alla lägen och hon är så bra som man kan vara, Efter dessa år så är det fortfarande samma sak. Hon tycker oftast som jag och hon skrattar åt samma saker. Hon känner mig inifrån och ut och vet alltid hur jag fungerar. Hon går alltid att säga allt till, och hon behöver jag i mitt liv. Hon är allt det, och det spelar ingen roll vad hon tycker om mig. För det ändras inte för min del.

Tisdag

Ja, herregud! Denna kväll har gått för fort , börjat med att sova tills 8 så att jag fick panik-gå till amanda.. dagen var ändå rätt okej. Fick ju städa som en gris och gömma min efterätt i en servett men annars gick det bra. Längtar bara tills jag får äta julbord på riktigt ..

AnnaB har varit här ikväll, skönt att ha sällskap när man måste ut i kylan eller då det är ngt kasst på tv. ;D
Annars så har det inte hänt så mkt, jag och johan gjorde en köttfärssås av saker vi hade i kylskåpet ungefär, men den blev riktigt god faktiskt! Tur att man har en kille som kan laga mat så att man slipper göra det efter lärnia ..

Men nu ska jag dricka lite te och äta choklad ..


JUL -----------------------------------------------------------------------------------> LÅÅNGT BORTA


Hej då

Måndag månda månd mån må m

Jag är jävulkst cool ikväll, somnade på soffan och nu kommer jag inte att sova inatt ! Bra Jobbat lovisa lilla, Men det var himla skönt att vakna till att Johan hade gjort middag och vaknade till lukten av currykyckling! Inte illa alls.. :D

Idag hade vi då Lärnia. Vi gjorde Julbordet åt ca 20 pers, Jag var  ganska grymt sugen på all mat (har inte ätit julbord än) Och sen fick jag i uppgift att lägga upp en jättefet godisskål och titta på alla som gjorde risallamalta? och chokladpudding! Tur att vi då inte fick äta julbordet idag utan vi fick äta annan mat. Annars så kommer jag ju att rulla hem efter alla de 3 julborden som vi ska göra !

Nänujävlar, nu ska jag ta mig bort från denna beroendeframkallande sak och hitta på något ..



PUSSHEJ

Torsdag wohoo

Ja , herregud . Håller på att tvätta lite , asdrygt . Mår piss och är allmänt trött. När jag vaknade imorse så blev jag så lycklig för att jag trodde att det var fredag idag . Men tyvärr..

Igår såg jag en superbra film hos Anna, Taken hette den , är så kul då man ser filmer som man är tvungen att hoppa omkring i soffan då man tittar på den. .

Jadu, vad mer kan man säga om sitt liv, har varit ute och handlat upp alla mina pengar på julklappar , men det är så mysigt att få köpa något som jag vet att pappa kommer att bli så glad över ( Om ingen annan hunnit köpa före!?! ) Och så köpte jag lite mer fina saker , nu behöver jag bara vänta på nästa pengar som kommer in så att jag kan köpa resten av klapparna.. Dock svårt att köpa julklappar till kusinerna som man inte har träffat på ett år?

Nu håller Johan på med att grava lax, (tyvärr så är det ju han som är kocken här ) Sen ska jag väl försöka smaka lite och låtsas att det inte är så jävulskt äckligt .. Själv sitter jag och deppar över att jag aldrig tar mig till sorsele, Varken emelie eller amanda ska ju inte hem så då känns det ganska drygt att åka.. Sen så är det ju Lucialiret nästa helg , Sen så ska jag och Johan fira 3:års dagen så då ska vi ju säkert stanna här eller vara i storuman, RACKARNS .


Nämen nu ska jag fara ut och träffa någon, göra ngt av mitt liv ikväll . Alla ni andra, ha ett bra liv ni med --



SEE YAAAH

RSS 2.0