Tisdag

Tisdag , ännu en ny dag. Idag sattjag och tänkte på hur jävla fjantig jag är ! Är helt deppig över att det är hela en och en halv vecka kvar av skolan , Och? Varför sitta och deppa över såna fjantsaker när jag har det skitbra. Jag mår bra, jag har mina vänner, johan och min familj, men så är jag ändå pisst över min skolgång. Kanske man borde göra som talesättet och tänka på barnen i afrika!

Helgen var mysig och så, Jag tillbringade den med johans familj uppe i kananstugan, det finns inget bättre än att sitta ute vid en eld och käka mat från en murrika ;D Dock så är det omöjligt att hänga med på deras tempo och orka vara ute så länge som de är, jag och tony hade då kul fredag iaf ..

Dagarna glider förbi som vanligt och tiden går rätt sakta, jag har fått allt och inget gjort . Sitter och funderar på hur jag ska göra med påsk och jag kommer inte på något alls som låter vettigt, blir nog att åka till kanan, men det skulle ju vara kul att få gå på folkan med, jag är ju så sällan i sorsele att folkan är jättetråkigt att missa .. Jag ska gå på nån teater ikväll med klassen för att få skippa en svenskalektion , vilket kommer att bli kasst !det kan jag nästan lova !

Pappa kommer imorgon och det ska bli mysigt att få träffa honom nu , det händer ju inte lika ofta som jag vill längre.  Annars är väl allt som vanligt, Jag har träffat helena, amanda och så har jag varit och fikat mitt eget fika hos anna.

Lybo ska dö, jag ska börja med mat, dammsuga, torka bordet, äta, teater, dö själv..



Pusshaay

Onsdag

En vän till mig har sagt att alla människor är onda, och han står helt fast vid den åsikten. Är det så undrar jag. Kanske det, alla människor gör dumma saker ,  Varför skulle det finnas så mkt skitsnack om inte folk mådde bättre av att trycka ner någon annan? Skulle vi ge någon annan en present om vi inte själva mådde bättre av att se denna människa bli glad? Skulle folk skänka pengar till tex rädda barnen om man inte sen mådde så bra av att man gjort något för någon annan?


Ja, helgen var iaf helt klart lyckad.. Annas 18 var superkul och sen så var det trevligt på hotellet med sofie, emma och erika.. Efter detta har dagarna gått rätt segt och jag har varit superslö. Har lovat jenny att vi ska fara och bowla så jag ska bara skaffa mig lite energi och sen ska jag ta itu med det..   Helgen blir nog skoter, bastu och sol.

Det känns som att dagarna är hur långa som helst nu , kan jag inte bara få sluta skolan , vinna en miljon så att jag slapp sommarjobba och sen bara glida iväg utomlands? Nej, för att människor är onda. Britney spears skulle inte bry sig om en miljon försvann till mig, så varför kan jag inte bara få en?


Byebyebyebyebyebyebyebyebyebeybyebeyeybeybeby


Torsdag

Började fundera igårnatt, nu när så många har börjat dumpa varann .. Vad är kärlek  ? Varför skulle det kärlek som våra mormorar och farfarar har inte vara lika bra som den som de som varit tsm typ ett år har ? Visst dom kanske inte är kära, men dom älskar varandra och är bästa vänner. Det här med att när nykärleken är över så ska man direkt göra slut eller vara otrogen för att det inte känns lika mycket är bara bullshit! Så länge man älskar varandra så spelar väl inte nykärleken någon roll. Gör du slut med någon direkt du inte är lika kär som de första månaderna, så kan man ju tänka att det blir likadant med nästa du träffar! Försök hålla ihop istället med den du älskar !

Jag märker att jag skriver mest inlägg på torsdagar, undrar vad det har med någonting att göra!? Har då kommit hem nu iaf, slutade extra tidigt idag och det känns visst superduperskönt! Nu funderar jag bara på om jag ska dra till umeå imorgon eller stanna hemma.Är resan värd? Troligtvis inte ! Vet iaf att det är tvättning hos amanda ikväll och sen ska jag bara vara allmänt duktig tills klockan 20.30. Vad som händer efter det var ju nästa bra fråga. Sen morgondagen spenderas nog hos Jenny och lördagen med anna, sen hotellet med sofie. Frågan är ju bara om hon ska följa mig till anna eller vad som händer med henne ? hmm. det får jag grubbla vidare på, synd bara att inte alla mina friends känner varann..

När jag kom hem så blev jag knäpp, all Johans disk är kvar, inget är städat och soporna är kvar ! så när han kommer hem efter helgen så ska jag först mysa och sen spöa honom !

Nu hoppas jag verkligen att denna helg blir kul så man inte är lika skolless när vi börjar igen sen!


BYA



Måndag


GRATTIS ANNA OCH VERONICA !

Jaja , Nu var denna skoldag över, och provet jag hade gick inte direkt bra. Så nu sitter jag bara och försöker hålla mig vaken , försöker komma på vad jag ska äta till middag och stressar över att jag har så mkt att göra i veckan .. Vad är det som gör att ibland så har man ingenting för sig en hel vecka och sen en annan vecka är det ett hektiskt schema !?!

Måndag: Handla - städa - äta tårta hos anna - Bjuda henne på en drink på hotelle - tr
äna lerniaprov .
Tisdag: Hjälpa faster att laga mat - gymgrejse - försöka färga över håret som ser för taskigt ut  .
Onsdag: Äta hos farmor,  försöka hinna med att se bion och vara duktig .
Torsdag: Tvätta hos amanda hade jag planerat - fika med pappa - vara duktig igen nån timme .
Fredag: Kanske åka till storuman fram och tillbaka - Bowla .
Lördag: Annas stugfest -hotellet med sofie och emma .
Söndag: VIIILA

Vet ej hur jag ska orka med detta ;D Dessutom så ska man väl säkert sitta med en massa läxor med

Jag är så skolless så att jag håller på att dö, kan inte nån komma och berätta för mig att jag är elvis dotter och nu är alla pengar som han fortfarande tjänar mina, eller att jag vann en massa pengar på lotto , eller att jag halkade på coca-cola och stämde företaget och fick några miljarder så att jag kan hoppa av ? Ska det vara så svårt ?

BYEBYE

Torsdag igen

AMANDA du får mig att må bra, tack för allt och inget!

Denna kväll spenderades då alltså hos denna brutta, fick iaf tvätta litegrann där borta! Hur som så ska jag stämma LYBO, och skratta åt myggor inatt.. (Nu på vintern är ni mkt saknade)

Trött som en gris är jag och det är nog tur för jag har inte fått så mkt sömn i veckan! Har även redan börjat sakna Johan nu när jag ska sova själv i världens fetaste säng! Har även på det där även börjat tänka på sommaren som kommer rätt mkt och börjat sakna de gammla lätta tiderna, känns som om det var igår man satt på sågavan och myste vid en eld, kom hem vid typ 1 på natten och tyckte att det var sent! Jag hoppas bara att sorsele ungefär finns kvar efter sommaren och att jag inte kommer efter sommarlovet och är alldeles utarbetad så att plugget blir en pina. Nä nu kanske jag skulle ha slutat fundera på vad som händer om flera månader och istället fundera på att gå och lägga mig ! So --->

Peace out!

Torsdag

Livet är faktiskt en ganska stor gåta, vissa dagar kan man vara superdeppig över ingenting, och sen helt plötsligt kan det kännas som att få leva är det bästa som finns ? Nu mår jag fin,fint iaf . Jag har en massa saker inplanerade och då mår man faktiskt bättre!

Haha, jag åt nå lunchkorv till middag i förrgår, sen så stoppade jag det som blev över i en låda och la den i micron för att den skulle kallna innan jag stoppade in den i kylen, Mycket mumsigt luktade denna korv när jag hittade den idag

Ska fara till pappa imorgon , och förhoppningsvis se fannys mysiga mage, bara jag inte blir alldeles för bäbissugen nu då.. Behöver iaf kläder och hjälp av pappa till den megasvåra läxan som vi antagligen kommer att få i samhälls..


Ja, nu är redan skolan över denna torsdag, Idag har jag bla Skaffat mig en bra ide om en produkt som jag ska försöka sälja (Fast jag har för mig att Tanya berättade att såna redan finns) Gunnels min ska då iaf vara något att se fram emot :D Sen så har jag målat en del på en ytterst ful tavla som jag håller på med, den är otroligt Vacker kan jag försäkra er om, och vem skulle tro att det var så svårt att måla en liten tavla? :P

Igår var jag och åt hos farmor , det blev pasta och köttfärssås, och sen glass med jordgubbar .. Undrar varför det känns som om jag alltid ska rulla hem då jag går därifrån , sen var sofie gullig nog att följa med mig och gå på dollar. Hittade några söta skålar för 20 kr vilket var ett fynd ;D sen så rånade dom mig på 30 spänn. Just nu sitter jag bara här och väntar på att mina 15 koppar kaffe ska bli klara så att jag kanske kan hålla mig vaken ikväll..

Kvällen kommer nog att spenderas hos amanda med lite tvätt å säkert nå  tvkikning.



Tisdag

En ny dag, nya åtaganden. ar fått ganska mkt gjort idag och det känns otroligt skönt. Gick och försökte fixa jobb, det gick nog inte så bra som jag trodde att det skulle göra, men vad gör man? Klart att frågan om jag skulle utomlands eller något i sommar kom upp. Klart att jag ska utomlands och det kan inget jobb stoppa mig från att göra ! Never.. Sen har jag pantat burkar och flaskor med (spännande att veta! ) men det fick man ju faktiskt lite pengar av :D

Tydligen så fick jag veta ikväll av min kära vän Jenny att jag tydligen alltid säger vad jag tänker på , på ett bra sätt. Frågan är ju hur man ska tolka det, där kommer ju nästa fråga = Varför kan man inte bjuda någon på fika utan att äta själv, och varför törs inte vänner äta om man inte äter själv först?

Gud vad jag saknar de gamla tiderna, allt nu för tiden är jämt så jobbigt.

Skit samma,

Hejsvej





Måndag

Jag önskar att alla bara kunde sluta vara så själviska och inte tänka på någon annan, så länge man själv mår bra så spelar det ju ingen roll hur någon annan mår .? Svika en vän eller vara otrogen och inte berätta något för sin tjej, det verkar ju vara normalt nu för tiden.. Sen är det människor som aldrig kan vara själva utan omger sig av folk som är kassa människor bara för att ha någon att umgås med! Hur patetiskt är inte det? Nä det är få med sanna vänner som räknas tycker jag även om jag själv kan halka över lite på den andra kategorin. Nä nu är det andra puckar för mig, gör jag något kul ska jag fråga hela världen om dem vill följa med så de slipper sitta hemma och tråka..

Sen så har man ju lite svårt med löften som man ger sig själv, det verkar som att de är mkt svårare att hålla. Jag säger som amanda och tar mig i kragen nu..



JA, tiden flyger iväg, det vet jag . varför känns då varje dag såå lång? Anna e var här igår och lirade det där nya cpprogrammet som visst rockade ;) Sen så idag har jag städat lite, (diskberget gillade jag) och nu snart så ska jag och johan gå ut och äta, det var faktiskt väldigt längesen man åt ute nu men när min lärare sitter och pratar om hur mycket fett det är på tex strips så blir man kanske inte lika sugen som man var förut!? Sen i helgen så har jag faktiskt lovat pappa att jag ska åka till ume, blire inte det så ska sofie på hotellet ;D



"Synd bara att godis är så gott "
Adjöken

Fredag

Ja, herregud. Nu är man hemma i lycksele igen, efter några dagar i sorsele och endag i storuman . Jag sitter och mysar med Miller som ser ut att ha saknat mig. Det har faktiskt varit helt okej trevliga dagar denna vecka, Har hunnit fara och köra skoter för första gången i år och det var skitkul enligt mig iaf , sen så har jag ju varit med mamma och övningskört, 3 motorstopp ( Jag törs säga att jag suger ) och så fick jag ju mysa med Johan en kväll igår..

Nu får jag se vad det blir i helgen, det bli spännande ;)





Adjö Alla

Söndag

Tillbaka i sorsele igen , känns småknäppt nu för att det var ett tag sen, hoppas bara att jag får träffa alla innan jag blir less och åker hem igen ( kan hända rätt fort tyvärr ) Har bara hunnit hem från en bussresa som var så skön att jag önskade att den vore längre, sen så måste jag bara säga att min mamma ser nog mer än vad jag vill att hon ska se,, ?

Sen på bussresan så hade jag en del tankar och detta var vad jag kom fram till :

Har du någon gång varit riktigt kär så ska det kännas som =

This years love - David gray

De bästa rapplåtarna genom tiderna enligt mig =

gangsta bop - Akon 
Rappers doing lollipop remix - pato pooh feat Rick ross
My life - Lil Wayne

Om du är arg så ska du lyssna på =

Sick cycle carousel - Lifehouse

Om du bara ska köpa en skiva så ska det vara en av =

Takidas - för att alla deras låtar fungerar alltid , nog för att alla låter likadant men då är då ingen av dem kassa iaf !

Bästa rocklåten =

If I could fly - Helloween

Det har jag kommit på ikväll . Och nu känner jag mig rätt smart ! känns iaf skönt just nu att vara hemma, hemlagad mat,  någon som städar åt en och så har vi ju en diskmaskin , behöver man nå mer i livet? ;) nonon

Bye everybody






RSS 2.0