Torsdag

Började fundera igårnatt, nu när så många har börjat dumpa varann .. Vad är kärlek  ? Varför skulle det kärlek som våra mormorar och farfarar har inte vara lika bra som den som de som varit tsm typ ett år har ? Visst dom kanske inte är kära, men dom älskar varandra och är bästa vänner. Det här med att när nykärleken är över så ska man direkt göra slut eller vara otrogen för att det inte känns lika mycket är bara bullshit! Så länge man älskar varandra så spelar väl inte nykärleken någon roll. Gör du slut med någon direkt du inte är lika kär som de första månaderna, så kan man ju tänka att det blir likadant med nästa du träffar! Försök hålla ihop istället med den du älskar !

Jag märker att jag skriver mest inlägg på torsdagar, undrar vad det har med någonting att göra!? Har då kommit hem nu iaf, slutade extra tidigt idag och det känns visst superduperskönt! Nu funderar jag bara på om jag ska dra till umeå imorgon eller stanna hemma.Är resan värd? Troligtvis inte ! Vet iaf att det är tvättning hos amanda ikväll och sen ska jag bara vara allmänt duktig tills klockan 20.30. Vad som händer efter det var ju nästa bra fråga. Sen morgondagen spenderas nog hos Jenny och lördagen med anna, sen hotellet med sofie. Frågan är ju bara om hon ska följa mig till anna eller vad som händer med henne ? hmm. det får jag grubbla vidare på, synd bara att inte alla mina friends känner varann..

När jag kom hem så blev jag knäpp, all Johans disk är kvar, inget är städat och soporna är kvar ! så när han kommer hem efter helgen så ska jag först mysa och sen spöa honom !

Nu hoppas jag verkligen att denna helg blir kul så man inte är lika skolless när vi börjar igen sen!


BYA



Kommentarer
Postat av: pys

woooooooooooooooord!!

2009-03-19 @ 14:18:43
URL: http://pysyo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0