Torsdag

 
-Vad heter Finlands sämsta löpare?
-Vet inte.
-Hack i hälinen.
 

Har insett att om jag nu skulle vilja ragga så skulle jag ha gjort det på gymmet, 
blivit utbjuden 2 ggr på det stället. 
Av tjejer . :D
Synd att man inte var lesbisk då..
 
Fyller 22 på lördag, ungefär lika värd ålder som 17, vilket säger ganska mycket. 
 
The passenger- Let her go
 
Jag har världens bästa vänner.
Verkligen.
Hur fick jag det?
 
 

Måndag

Något underligt hände mig. Jag vaknade upp av mig själv klockan 06.20 idag, och jag somnade runt 03 igår. Jag var jättepigg, och jag är fortfarande jättepigg. Detta gör mig orolig, jag som försovit mig alla dagar sen jag började skolan (Lite överdrift får ni ta). 
 
Kan bero på att min syster tar upp 89% av sängen och att jag har vaknat på golvet inte bara en utan två gånger. 
Hon skyller på att jag rör mig, men det är inte sant. Bevisade detta med att lägga en snusdosa på min panna och somna så, när jag vaknade så låg den kvar. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

Lasedome var superkul! Verkligen superkul! Fast jag är lite besviken på hur laserdome stavades. När jag googlade så var jag helt säker på att det skulle stavas Lazerdoome. Hur mycket coolare låter inte det?
Iaf så finns det något väldigt lockande med att springa omkring i mörkret och skjuta folk. Jag skyller på call of duty, det spelet har sabbat mig ..
 
 
 

Har inte fått sova alls i natt, när telefonen ringer kl 1 så tänker nog de flesta att nää, jag orkar inte svara. Men Lovisa med sitt vett tänker att nä, jag ska svara och prata i telefon i 4 timmar. Vilket visade sig kosta 360 kr. ( Jäkla telia, vem fasen har telia ? ) Men, jag känner mig smartare än vad jag var igår.
 

Sen så är det något väldigt trevligt med vår släkt, jag undrar om det är för att vi (Som Jonna säger) "Är de bittraste människorna som finns och man slipper låtsas vara trevlig." 
" Vi stenlundare är inte trevliga i onödan " 
 
Måste skjuta in något blödigt, men fy fasen vad jag saknar mina kvinnor, och min pappa är bäst :D 

Fredag 2

Glömde berätta att jag får lifta med till lycksele ikväll med. 
Hade tänkt överraska grabbarna med att dyka upp på födelsedagsfest, så jag hoppas 
nu bara att ingen av dem läser detta.  ;)
 
- 5 år är inte en så lång tid.
 
 

Fredag

Jag borde sitta och läsa i exportboken, men jag kan inte lägga fokus på den just nu, för jag har en ny låt som jag måste sitta och lyssna på ett par 30 ggr till innan jag blir less på den. 
 
Jack moy & Glöden - Hold your head up
 

Håller inte på med något vettigt idag, har varit på gymmet och låtsats som om jag vet hur man ska använda maskinerna, för jag har ju så klart skadat mig och kan knappt gå. Min lott i livet.
 
Sen så håller jga på att tvätta sockar, varför är det så att alla killar får slut på kallingar först, och vi tjejer alltid får slut på sockar? 
 
Ikväll ska jag iaf ut och äta på Allstar, sen blir det Laserdome ikväll. Jätteroligt, även om det är jag som kommer att sitta och "campa" som i cs hela kvällen när jag inte kan röra benet. Ska kicka ass ändå :) 
 
 


Torsdag

Lyssnade just på ett spännande samtal som min syster hade med farmor. 
Farmor : " jag borde nog skaffa mig en rullator snart"
Syster : " Är du avundsjuk på alla tanterna som går omkring med dem på stan? "
Farmor : " Eeeeeh, neeej ?!?
 
Min syster har även invaderat min lägenhet. 
Märkte inte hur det gick till, hon kom för 3? dagar sen. och skulle stanna tills hon hittade en lägenhet.
Efter dag 1 så låg allt hon hade i Väskan, dag 2 så började produkterna invadera badrummet, 
nu är jag inne på dag 3 och hon har mina kläder på sig, väskan är tom och jag har mycket mindre plats i garderoben. Hur hände detta?
 
 
Jag har funnit ett kryphål på skolan, laddade hem alla mina filmer och serier där för att mitt internet är så segt. De kom på mig och stängde av www.thepiratebay.org, efter att ha deppat i några minuter så prövade jag www.piratebay.se istället. Det hade de missat att stänga av ( Mohahahah)
How I met your mother, here I come :D
 

Har även hittat min praktikplats, jag ska jobba med kvinnojouren här i Umeå, känns bra att man kanske kan göra en (om än ytterst liten) skillnad för alla de kvinnor som blir misshandlade i hemmet.
 

Söndag 2

Damn you brain. 
Nu har jag ju börjat smida onödiga planer igen, och om jag ska göra denna sak så
kommer jag inte att ha ett öre innan jag är 40. 40 och fattig. Fuck.
 
 
 

söndag

 
Ibland får jag en känsla av att det jag gör inte riktigt räcker. Att jag borde göra något mer, det bara suger i magen och jag vill verkligen ge mig ut. 
En dag vill jag ju skaffa familj och komma på var jag vill landa, så det är ju nu jag borde ge mig ut.
Bara hoppa av utbildningen och ge mig av och pröva på att jobba utomlands ett år, eller starta ett eget företag kanske. Om man ändå bara kunde komma på vad fasen det är meningen att jag ska göra, 
Jag måste ju göra det nu, 
Sen eftersom det inte är umeå som jag vill bo i ( jag trivs nu, men vill inte bo här resten av livet) så vill jag ju inte fastna här heller.  Bara att hålla sig singel och arbetslös ett bra tag till då, lär inte vara något problem. 
 
 
 

Torsdag

Eftersom att jag och pappa är väldigt lika varandra så hade vi tänkt skriva en bok tillsammans. Vi tänkte att vi bara skulle skriva ner alla saker som vi stör oss på under dagarna, förutom detta så ska vi även skriva om saker som vi tänker på. Titeln på boken är:
 
Jag vaknade upp på morgonen, och så var den dagen förstörd!

Vädligt positivt, eller hur. Men jag har kommit på att jag är inte en spciellt positiv människa, utan jag är rätt egen, och har valt att säga att jag är en positiv negativist, för jag skulle säga att jag vet att allt kommer att gå åt skogen, antingen för att jag har otur, eller för att jag klantar mig, så om jag redan vet att det ska hända så kan jag skratta åt det istället, och när det GÅR BRA, så blir jag alltid mycket gladare än alla andra. 
 
Pappa skrev även att han hade det -12  grader i huset i selet, och att han helst skulle vilja ha mig som sällskap. När jag svarade " Naaw, vad du är söt" Så fick jag svaret av pappa " Jag vet. "
 
jag har ett väldigt "lyxigt" problem, men det är fortfarande ett problem, jag har så mycket gott i kylskåpet att jag vill äta allt, och jag har så mycket mat i frysen att jag inte får plats. Och jag har för mycket mat färdigt, att jag inte har nog med matlådor. Det är synd om mig :P
 
 
Nej, fy tusan vad jag ska lata mig nu. Eller först ska jag bygga om frysen. 
 
 
 
 
 

Måndag

Ibland så tycker jag att det är skitroligt att vara klantig. 
Som idag, jag fick för mig att jag skulle vara i tid till skolan på en måndag. Det har inte hänt sen jag började.
Helt plötsligt så vaknade jag upp utanför sjukhuset, och fick ta en buss tillbaka till skolan efter. 
Jag blev 20 minuter sen, men jag skrattade hela vägen tillbaka. Antingen så hatar världen mig, eller så håller jag på att förvandlas till min syster. Vi är nog systrarna klant tsm. Även om vi är helt olika så delar vi ju det iaf :)
 
Sen så fick jag veta att det tydligen är hönan som kom före ägget, för att hönan har ämnen som man behöver för äggskalet. Då skulle såklart kakan fråga "Men dinosaurier då?" Crap.
 
 
Jag har faktiskt aldrig sett mig själv som lat, men jag har kommit på att det är vissa saker som jag är fruktansvärt lat med.
Diska kan jag göra, men jag hatar att tömma diskstället. Jag vet inte varför, men jag bygger det största berget som är möjligt för att slippa stoppa saker i skåpet.
Tvätta kan jag göra, men att gå ner i tvättstugan och sätta en tvättid är helt omöjligt för mig. 
Köpa toapapper kan jag göra, men att sätta i rullarna i hållaren orkar jag aldrig.
Kasta glasflaskorna kan jag göra, men panta? Jag har en flaska med sprite i kylen som håller på att förvandlas till ett experiment, för att se hur länge man kan förvara en dricka i kylen utan att den möglar.
 
Jag har nog inget vettigt att säga idag, men oh så chokladsugen.
Dax att krypa upp i sängen och mysa med en kopp te.
 
 

Torsdag

Jag vet inte om man skulle ha börjat bli lite nervös när man fick veta att kaptenen på flygplanet hette Robert gustavsson. Vilket skämt.
 
Julafton i Mexico började super och slutade i katastrof. Hade en helt underbar dag tills både Frida och mamma fick matförgiftning, nog för att jag hade mest tur som klarade mig från allt sånt under resan ( Skyller det på att jag är beroende av handssprit ) . Fick agera sjuksköterska, men tyckte så synd om familjen.

Iaf så var Frida så hungrig efter att hon spytt upp halva innehållet av magen så jag sprang ut och handlade en tekopp till mamma och sen så gick vi ut och åt en Julbuffe ( American style ).
Eftersom att jag inte stött på så många svenskar under denna resa så råkade jag säga att gubben bakom mig verkligen såg ut som Lasse kroner, vilket resulterade i att han svarade att han iaf inte var Lasse. 

Sen så gick vi på natten på ett oxxo ( Typ statoil ) och åt franska med ost direkt inne i affären, 
Ovanlig jul måste jag påpeka. 
 
Ibland så tänker jag på hur mycket jag faktiskt älskar min syster, även om det inte finns en enda människa på denna jord som jag kan bråka så hårt med. Men vi delar exakt samma humor. Vi började fjanta oss så hårt på en buss att de framför oss faktiskt sa till att vi skrattat i 2 timmar och att vi var skulle sluta så att de kunde få sova.
 
Det jag lyssnar på just nu är Fucka ur -De vet du . Och jag är arg för det, en riktigt hemsk låt som har världens sämsta text och som jag så gärna vill hata, men inte kan.
 
Jag saknar alla mina kära damer och herrar dock,
 

lördag

Jag måste bli katolik. Jag hittade samma halsband som de har i Boondock saints, jag var tvungen att köpa det. Direkt efter jag köpte det så bad snubben en bön. Jag undrar om jag kommer till helvetet nu om jag inte börjar be. Men det var ju så fint . 
 
Ikväll ska vi på en salsabar och sen imorgon ska vi åka in och kika i djungeln.
Det har varit soligt och varmt varje dag förutom en, och vi har fått åka på ett riktigt piratskepp.
Vi har fått leva som kungar helt enkelt, här kan man se sig själv som rik. Jag har bott på alla de finaste hotellen som kostar typ 150 kr natten. Men en natt, jag måste berätta om den natten.
 
Min syster hade bokat ett fint hotell i ett ställe som hette Tulum. Det visade sig dock att hon hade bokat i tulum som ligger i Spanien, inte Mexico. Därför så stod vi där i Tulum klockan 12 på natten utan hotell. Jag kan lova er att det fanns inte ett enda rum ledigt, så vi fick ta det första bästa. 
Det slutade med att vi fick ligga i ett rum där man inte vågade släcka lampan för att vi var säkra på att det skulle börja krypa ut en massa kackerlackor på golvet, det såg ut som att folk hade dött i sängen, så vi vågade inte använda lakanen heller. Jag och mamma hade reselakan, men frida fick sova i en blöt handduk.
Han som ägde hotellet låste in oss på utsidan med ett hänglås. 
Måste dock säga att jag inte har garvat så hårt på en väldigt lång tid. 
 
 

Fredag 2

Sett sköldpaddor som var 1,5 meter långa. Skulle ha en bild på dem under vattnet, men eftersom att min kära mamma lät kameran flyta iväg så får ni nöja er med denna istället ;D 
Jag ska vandra i djungeln, jag har fått fira nyår i 27 grader varmt, jag har åkt ett piratskepp, jag har varit i indiantempel, jag har fått bo på 5 stjärniga hotell, jag har fått äta sånt som man aldrig skulle ha råd med i sverige, jag har träffat en massa nya människor, jag har sett eldkonster, fladdermöss, fräna fiskar, jag har ätit haj, Här kan vi för fasen köpa vin från 2008. Jag saknar dock mina fina vänner, fy fasen vad jag ska ta med någon på en spa resa hit ! 
 
Jag kan verkligen inte fatta hur tur jag har som får göra denna resa, och att det är en vecka kvar. 
Jag har det verkligen så underbart här. Jag vill inte hem.

Fredag

Måste lägga upp denna bild för att Fridas face får mig att dö. 
jag dör. 
 
 
Har läst att om man tänker på någon mycket så är det för att de tänker på en tillbaka, kan det stämma?
 
Jag skulle nog kunna leva såhär, bara ligga på stranden och ta en kall öl, snorkla i korallreven, gå ut och äta en fin middag varje kväll, ligga på ett hotellrum som ser ut som hemma hos madonna och bara leva så. 
 
Fick dyka i grottor och se fladdermöss.
De serverar kakor och muffins och chokladsdrycker till frukost.
Skulle se ut som jabba the hutt när jag kom hem dock. 
Vet inte hur min lägenhet skulle se ut efter att de hade sågat upp väggen för att lyfta ut mig med lyftkranen dock.
 

RSS 2.0