Lördag

Är i umeå nu då , väntar på att jag ska bli hungrig igen för jag åt en supergod kycklingrulle typ där vid 2 och nu ska vi ju fara på ngn grillbuffe så jag kämpar, onödigt för pappa att betala mkt pengar för att jag inte ska vara hungrig ;) hihihi

Har gått ganska bra att shoppa här iaf , har hittat lite saker , synd bara att allt ser mycket snyggare ut i affären och när man kommer hem så vill man inte ha det längre !  Hittade ett par jeans som var snyggast i världen och satt hur bra som helst ! Klart att dom skulle vara svindyra så att jag var tvungen att köpa ett par billiga,fula som sitter dåligt istället.. That sucks !!

Har även varit på godishuset idag och köpt godis för typ 90 spänn ! haha , finns ingen som kan äta godis som jag !! Tror att dt blir sorsele nästa helg .. eller det beror ju på katterna för johan kanske inte vill vara kattvakt i mer än 2 veckor ;)

Apu på matan i sorsele ? Ingen ringer elr nått ? Blää

Imagination, life is your creation .. (come on barbie lets go party :P )

Torsdag

Supermysig kväll ikv :) Såg en bra film med mkt skratt och nån tår kanske ( hoppas bara att man kommer ihåg att lämna igen den imorrn .) Haha , Anna bjöd på mat på Golden och jag är fortfarande mätt ! Sen var jag lycklig över att jag hade råd att köpa en jättegodispåse, så jag har inte gjort mkt mer idag än att äta.

Jag har börjat samla på mig en massa kort med , i en liten korthållare ska jag få plats med ett åhlenskort, filmhyrningskort, skoterkort, bankkort, icakort och ett csnkort. En helt omöjlig uppgift om du frågar mig !

Mamma var även här idag och var snäll , fast det blev en :Hej! här har du pengar och mat , hej då .. :P




When the wind is howling
And it's a dying dream
And my faith is silent
While my doubts scream

Måndag

VÄRLDENS slöaste dag idag , Gick till skolan endast för att få en nyckel typ , men eftersom att det var första dagen på skolan idag så räcker det med en dag för att man ska vara less .. sen var det dax att gå till Lernia och få knivar å käka en supergod korv ! Slutade nog vid 11 sen gick jag hem till Amanda och låg i soffan i typ 4 timmar och gick bara upp för toabesök ungefär.. 
Vi har även gottat oss med chokladbollar :) och det är visst gött!


Lernia och engelska B imorrn , jag hatar detta ! ska hugga mig i magen med den nya kniven vi fick idag  ! Tur att det är god mat där borta iaf och att sista lektionen inte är mer än en timme !

Jag suger på svenska, Är Arg ikväll för att Gunnel alltis ska ha rätt ! Ngn gång då jävlar ska jag sätta dit  henne ! Grrr

SEX AND THE CITY nu :D Kvällen blir värd iaf



JAG SAKNAR JOHAN !!  fast längtar tills han kommer hem med
 en massa birdisar så vi kan laga en massa go matn :)



Söndag

Helgen har varit full av känslor , Begravningen av Malin på fredag var det hemskaste jag har varit med om i hela mitt liv .. Det är så svårt att tänka sig att hon inte kommer att vara med på alla släkt-träffar och dyligt. Man märkte då iaf att hon verkligen var älskad för det kom så jävulskt mkt folk och alla bölade ihjäl sig.. Känns dock som att jag inte har sagt hejdå än så jag vänta på att smärtan ska sjunka in ! Du var iaf Underbar lillfaster..

Sitter hemma nu efter att ha suttit ute i kylan ett bra tag , Jag behöver nog gå och lägga mig snart om jag ska kunna ta mig upp för första skoldagen imorgon , jag har inte längtat alls utan jag ska vinna nån miljon på bingo eller så , för då slipper jag både jobb senare i livet och skitskolan nu .. Min plan är super , men så spec stor chans at jag skulle göra det är det ju inte, sen har jag ju inte råd att köpa lotter så det skiter sig nog :P

Johan är och jagar och det är superbra även om jag måste sakna honom lite , men jag har nästan börjat gilla smaken av sjöfågel men rödvinssås och gelé :) 

God natt allesammans och så ses vi på skolan imorgon..  !  

Boxas

Åh, "Du blir vad du äter" ska ju göra att man ska bli less på mat och tycka att det är äckligt ju , men jag som är ett psykoffer blir ju typ sugen på mat och godis ! vad är det för fel på mig ?

fick nytt golv i köket idag , imorrn blir det hallen med .. Väldigt bra för köket ser mkt större och ljusare ut , men att gå upp klockan 06.30 är ju inte spec kul ! Sen när man ska leta efter katter under badkar och soffor så blir man ju allmänt deppig !Haha ..

Morgondagen
längtar jag inte efter , känns som att samtalen med pappa och farmor mest bara är ledsna nu för tiden , men Malin du är underbar , och det märks att du alltid varit älskad om man tänker på hur många som ska på din begravning, Ska börja ta vara på dagarna , jag kan ju falla ihop och dö imorrn om ödet skulle vilja det ..

denna sommar har varit rätt kass ändå , alldeles för lite sol och jag har inte ens badat en enda gång ! Herregud, hur har detta gått till ? Skolan börjar snart även , KASST KASST KASST ! Jag behöver min sömn till klockan 1 minst om jag ska överleva ett år till !!

Försvinna in i dimman , glömma sorgen och hinna träffa alla som drar från sorsele , det är mitt mål för denna helg !!

 

Myspys

Dessa dagar har varit supermysiga ! Jag och johan har fått lite tid för oss själva och myst som tusan :) sen har jag haft lite tid att bara sitta och prata om saker som faktiskt är värda att prata om .. Bacardi och Miller har dock varit småjävliga hela tiden , men det ska ju vara så , kan inte tänka hur det skulle vara utan att ha dem springandes och leva livet här om nätterna .. Kan inte sova om jag inte hör någonting ramla i marken och gå sönder .. Hihi

Varit hos farmor idag och ätit , hon gör godast mat i världen jämt och sen får man äta sig fet på en massa bullar, kakor, godis och glass med jordgubbar .. Mummas

Jag har kommit på att jag har nog ett beroende av godis - Har jag varit utan i över en dag så blir jag hysterisk och kan känna att jag behöver gå på shell klockan 2 på natten för att få i mig lite :P men vad gör det när godis är gott  ??

* DAMMSUGARPÅSAR är svåra att hitta , jag rekomenderar konsum .. Inte ica eller järnhandeln ! 



Begravning på fredag för Malin Stenlund kl. 13.00 i arvidsjaurs kyrka - Alla som känner för henne är inbjudna !©U there

åh, gud

Nu är jag supersugen på att skaffa hund, finns dock ingen människa som skulle vilja sätta sin hund i en 2a i lycksele .. Ochdetförstår jag ju för det skulle inte jag heller göra om jag hade en hund till salu ! Dessutom så skulle jag ju aldrig kunna fara någonstanns nå mer för det tar ju upp all ens tid och en hund trivs ju inte med att sitta ensam i en lägenhet, men tänk all den kärlek man får av en hund och en ny bästa vän , jag har saknat den tiden med  ayla som satan och vill ha tillbaka den ..

Sommaren har varit lite upp och ´ner , den är ju som snart slut och vintervädret kommer ju fort märker jag , känns som om jag hargjort mkt kul och det har även hänt många tråkiga saker men nu behöver jag något som är SUPERDUPER kul som kan få en att sluta tänka på allt det tråkiga*

var hos farmor idag , kände att hon behövde lite sällskap , men vad ska man göra när man känner smärtan av en som lever över sina barn ? Hatar detta , trodde inte att det skulle hända mig, men detta med Malin har gjort att jag har lärt  mig att ta bättre hand om min familj och ska verkligen skärpa mig med det .. En sak som detta har även fårr mig att inse hur värdefullt det är att leva , för även den som är frisk och livsglad kan dö när som helst ! Slutsattsen av detta är att gud finns fan inte!

Tiden

Kvällen , veckan och dagen har varit super, det är jättekul då man kan få göra saker som man aldrig gjort ! Ikväll hade jag superkul i regnet , och jag har kommit på ett eget The Game som vi ska pröva på .

Har kommit på att jag har en brud som är smartast i världen, hon har ändrat mitt sätt att se på mig själv, och det är dagar då jag aldrig har tråkigt , det är sånt jag behöver just nu..

Saknar tiden då man bara kunde springa ut och ha kul , tiden då falskhet och lögner knappt fanns i ens egen värld, Nu vet man inte alls var alla vänner står, så det är inte lätt alla dagar dock , för jag vet att jag hade verkligen en super barndom från början kan jag säga nu och den har hjälpt väldigt mkt och format mig till den jag är idag ..

Från det ena till det andra så ska jag stämma ica ! Deras kött blir ungefär gammalt i frysen till och med , jag ska även stämma dem som sydde ett par byxor som jag har..

Tanke


Herregud vad tiden flyger förbi , det känns som om sommaren just har börjat men enligt vädret så är det nog snart vinter. Det är helt sjukt att jag redan har bott i lycksele i ett år ! Jag är lyckselebo! helt galet, Jag blev tillsammans med johan då jag var 14 och nu är jag snart 18, och det var 8 år sen mina föräldrar skildes.. Allt känns som om det hände igår.

Fast det som hände igår var ju talludden , Sjukt roligt var det men kunde ha varit mkt roligare om man slapp allt bråk, Fast det verkar ju som om alla killar bara vill fara dit för att bråka !?! Brudarna far dit för att pöka ngn i skogen eller bara dansa och ha kul .. Synd bara att man dansade och en halvnaken ful snubbe skulle putta omkull en och man flög omkring som en studdsboll på dansgolvet för att alla gillade att trycka på personen brevid! Jag fick då iaf många skratt , var lite förbannad för att någon hade ju haft jätteroligt med att byta ut sprit mot vatten , men inga tårar alls av mig iaf och det tycker jag var jättebra..!


Jag är mest godis-sugen i världen!


Förra talludden :



Oh Happy day

Jadu, detta har varit en bra dag . Fått en massa gratisgrejer av en generös brud, pantat burkar för 300 spänn och sett en megadykning med ett flygplan ..

Det är nu sommaren börjar bli rolig, tycker att det är så bra att jag har börjat göra saker som det var jättelängesen jag gjorde.. Jag har tex; kidnappat en katt , fiskat , spelat svarte petter , flygit helikopter (en liten radiostyrd då) , rest till Italien och fått gråta ut.

Hur gör man för att sluta tänka , hur ska man göra på en begravning ? Jag trodde aldrig att jag skulle behöva göra sånt nu.

Nu är jag superdupersugen på chokladbollar!! vid denna tid är det inte alls bra, undrar om man ska ge in för frestelsen?

Thats the way , aha aha I like it aha aha



Sommar och regn å vi har långkalsonger, jag vill inte ha dig!

Sommarn hitills har varit super, mkt tid med den underbara Anna och många resor , men jag saknar solen och alla från sorsele, hoppas bara att allt blir som vanligt nu när skolan börjar .. Pengar är ett stort problem dock,  ( fast nu vet jag iaf hur jag ska göra nästa sommar) ..

Idag har jag suttit på sjukan i 7 timmar , en operation som skulle ta 5 minuter, Bullshit ! , sen fick man tömma icakortet för att kunna äta..Tur att det finns korvringar och soppor!

Rusksele nu , se när dem flyger flygplan , dricka öl och bara njuta av livet , allt skulle vara bra nu om bara folk som förtjänar att leva skulle kunna få göra det också ! Tänker på dig Malin varje dag, den gladaste människan som finns.

Fly high Baby , like a bird up in the sky - Then you will never fall down hard ..

RSS 2.0