Måndag

Ja, herregud, helgen berättar jag om när jag orkar sitta längre vid den här saken och johan inte stressar mig ! Jag är sjuk och det suger, har suttit inne hela dagen och jag tror att jag mår sämre av att sitta inomhus?!? äh. nu ska jag lägga mig i soffan och dö !

Fredag (sen torsdag)

Ja herregud ! Marknan imorrn , eller egentligen idag men jag räknar på att klockan inte har hunnit bli efter 12 än..
Jag ska tagga sönder nu tills imorrn , och efter jag har börjat imorgon så ska jag aldrig sluta tagga förän söndag! Mohaha

Idag har jag raggat runt hela dagen , Dagen började med att pappa ringde och sa att han skulle sluta tidigt så vi gick på golden med honom och åt, det var mycket godare än den planerade falukorven och makaronerna , sen anna och sen nenema för att lyssna när hon skulle sjunga, som aldrig blev av för att det inte riktigt gick snabbt :P sen fick jag ju veta att hon hade feber så det kanske inte blir ngt på mb för hennes del och det är ju lite synd. Men jag ska ju lix inte dit så det sprollar ju ingen roll för mig.. sen träffade jag emma en stund som gjorde matte, herregud det skulle ju jag med ha gjort.. blä blä blä blä .. sen kom panda hit och vi lirade lite tv och pratade .. det var min dag..

Nu ska jag bara sitta uppe till jag stupar ner i sängen så att jag kan sova länge imorrn och vara vaken länge istället ;D Så det så ..

TAGGA TAGGA TAGGA TAGG TAG TA T

Livet

Är faktiskt bra just nu , saknar malin , men jag fick iaf veta orsaken och det är faktiskt en tröst. Nä nu är det dax att vakna upp snart och fatta att hon inte finns här mer..

Har även grubblat väldigt mycket idag , Hur ska man göra om man vet att det man vill göra är korkat men man vill ändå ha det? Bra fråga men den är dåligt ställd för jag kan inte svenska. Men vad gör man om man är supersugen på något så man får lust att göra det utan att tänka efter? När man vet att det kommer att finnas i ens liv för evigt? Äh, åh jag vet inte ..

Jag vet iaf att det är väldigt skönt att ha Panda här , eller sitta hemma hos henne. Man känner ingen press på att göra något men ändå så är det som trevligt..

Och nu så här i slutet av denna kväll så taggar jag lyckselemarknan!! JAG SKA VARA I DIMMAN OCH DÄR KOMMER JAG ATT MÖTA MÅNGA COOLA MÄNNISKOR ..


Herregud det är bara tisdag !

Grr , idag var det lernia.. Och jag vet ju hur det går då man har lernia , då är man alltid arg ;D fick steka bacon och potatis hela dagen och jag känner mig väldigt nice. Ohja.
Men imorrn blir det superhärligt, det är bara denna vecka som är slapp och sen så börjar det bli seriöst igen , skolan har varit rätt skön nu och jag börjar inte förän klockan 3 imorrn , sen är jag ledig torsdag och sen en lektion på fredag. Visst jättekul men då veckan efter och fram till jullovet så kommer det att vara ett helvete "

Åh, jag taggar lyckselemarknan och jag vill bara att dagarna ska gå fort ! ÅH VAD JAG SKA HA KUL !!

Söndag

Helgen har sprungit förbi mig i en fart som jag inte hänger med i.. Men det har varit trevligt iaf det som jag har hunnit med.. Tvättade fönster och speglar på riktigt i fredags och städade hela längeheten nästan (noga till och med) så då fick jag känna mig duktig . :) Sen så hmm, öh då for jag och hälsade på några fulla brudar i en bastu? men dom hade gjort det så mysigt med ljus och allt , vad som hände sen ids jag inte ens berätta, men oj oj oj.. haha

Lördag  var trevlig med, jag gjorde mig en baguette som var ca 120 cm? hihi med bacon , lök, sallad å allt sånt.. Nån godare och lättare middag var det längesen jag åt.. +Att jag har nu börjat älska "mackröror" ? om någon förstod det där.. haha

Ja, och nu är det redan söndag, ska nog köpa godis och se en bra film ikväll ..

We live a cute life
Soundfematic, pants tight
Tug'n'plastic, honey
But we got no money

We do the dance right
We got it made like
Ice cream topped with honey
But we got no money

torsdag

Ja, vad kan man säga om denna dag ? ;D började med att jag faktiskt tog mig upp ur sängen och tog på matan ! jag klarade det ! wohooo jippie ! bra jobbat lovisa !! ;D sen har jag ätit värsta supermiddagen hemma , med ett ton kall beasås, men skare vara finmiddag så skare vara så onyttigt som möjligt..

tänkte på en sak idag , denna sommar tror jag inte hade 3 dagar ens som var varma i rad? har jag fel ?
Sen efter morgondagen så blir det lycksele igen , ska bli skönt att få komma "hem" och börja skolan!?!?!?! haha det är något fel på mig men helvetet vad det är skönt att börja skolan , jag ska ladrig börja jobba.. det blir nog att köra på min ide om trisslotter ..


Over and out som panda säger ;D

Onsdag (känns som torsdag)

ja , denna dag började helt ovärt, stannade hemma för att jag mådde för kasst för att fara , men ändå så slutade det med att jag var vaken ända från att klockan ringde 06.40.. så det var rätt kasst måste jag medela ..

Annars så har jag haft en myskväll, hälsade på hos mormor, som inte alltid är så kul men man mår mycket bättre i sig själv efter ett sånt besök .. + att jag fick 200 kr och nya lakan ;D sen har jag varit ute och gått mkt för att uträtta mina "behov.." hahah sen blev det en asbra film med lilla mamsen och ännu mer godis.. jag hatar hydro för att dom aldrig kan byta kassörska !!

och annars förutom det så önskar jag att en viss S skulle få denna förkylning så att hon fattade vad hon gör emot mig med allt jobb !! grrr


FUCK ALL THIS UGLY SHIT


hej då

Tisdag !

dagen började med att skära 30 kg korv i de minimalaste bitarna jag kunde.. hata mattanter!! grr ;D
sen har jag raggat amandas dator så att jag kunde lägga in låtar på mammas så att hon skulle kunna få några som hon har tjatat om i 100 år ;D  sen ska jag lira idol och köpa lite godis om det inte sitter samma tjej i kassan som varje dag nu för då är det fan pinsamt att köpa godis ;D hihih pussheey

Måndag

Jobbig dag på jobbet idag , men det är väl inte ovanligt ! hahaha omelett med mycket äggskal skapade jag ;D

Sitter på gulan nu och ska lira lite cs till och med , myskväll med panda som var på konstigt humör.  Men det gillar jag :D Sen blir det väl att fara hem och mysaa lite med moderkaka, hon kan vara lite söt ibland.. Sen imorgon så ska jag nog försöka att ta mig till mormor . Det behövs.  

Jag saknar dig Älskling, och det är tungt att vara borta..

Hej svej ;D

Lööörda

Ja,nu sitter man här igen efter en lång underbar fredag .. Började med att pappa bjöd på thaimat på kitas  krog i storuman, och det smakade förjävla gott ;D  Sen åkte jag med honom till lycksele där jag träffade johan och fick mysa lite med honom och fika hos farmor.. Sen så var det bara att dra vidare till umeå med Matilda , anna och sebbe. vi raggade runt lite där med bilen och hade ungefär rätt så många kisspauser innan vi var framme. där Mötte vi partybussen och gled runt med dom hela kvällen , efter det en shellhamburgare och sängen . Ovärt men superkul att få göra ngt :D

Nu är man trött som en gris och fattig .. Så det är bara att gå och handla för småpengarna så man då får sig något att äta.. Helgen har börjat bra och jag längtar inte efter praktiken!

Se yah


The big dog tryin to get her little kitty to purr.
Ex-man lookin at me like I'm Lucifer,
Cause he knows I will be on the case
Yes sir!
If I was the last man on earth
I would only take that girl
End of search
She give a new definition to the word curve

Torsdag : Bättre dag

Är inte alls lika trött idag.. Och det är skönt, lite mer sjuk är jag dock men vad ska man göra åt det ? Lite arg kanske sen "jobbet" men jag har ju bara en dag kvar tills jag får ha en skön ledig helg.. Idag fick jag då göra fisk, och janssons frestelse och det var väl inte så jobbigt men mattanter är väldigt stressade människor har jag märkt !

Sen Anna så ger du min vardag en guldkant med våra samtal, det piggar verkligen upp ! Fredag snart :)

Nästa fråga är ju vad man ska göra ikväll, Sluta bråka med mamma på msn ska jag då göra nu..

Hejtaaa


The morning's gone, all dreamed away,
But that's all right, it's Saturday,
When people think that they might see
The next chapter, their destiny.
And when Monday morning comes around,
I'll get the work done, but I'll listen for the sound

tisdag - arg dag

Jag blir så förbannad på detta, vänta på henne
bara och skit i folket runt dig !
Hon är inte ens äkta, bara en jävla fejkvän som du har kul med,
Tänk på dina riktiga vänner någon gång, dom som inte kommer
med en massa jävla skit hela tiden! Hur orkar du bry dig om folk
så mycket som du vet går bakom din rygg? Kör din egen jävla stil du,
Men tänk på dina riktiga vänner som du sårar på kuppen och får dom att känna
som om dom inte är värda ett skit i dina ögon ! tänk på att äkta vänner
Kan dissa även om dom behöver dig!

Utöver det där så har dagen sugit lika mycket, hatar att jobba på matan och jag ska snart ta ett hopp i badsjön om den här förkylningen inte slutar..

        OM VÄRLDEN GÅR UNDER IMORN SÅ ADJÖSS ALLIHOPA



I am a fallen angel, and i have broke my wings.
To se you up there in the sky with someone else,
thats what makes me smash the ground


måndag

värdelös dag idag , apun sög som väntat och det gillar jag inte alls, sitter hos amanda nu .. Var lat och orkade inte laga mat så det blev hennes mamma som fick göra mat till mig istället ;D skaa ut och gå nu och lämna tillbaka ett par halvdåliga filmer och säkert köpe mer gooodis :D




skit i det då

hej då

Söndag kväll ^^

Ja herregud, nu sitter man här igen ! En helt okej helg har jag haft med några goa skratt.. Tog mig en halvtimme att bestämma mig om jag skulle orka sätta mig här vid datorn , sen tog det en halvtimme till innan mammas segdator startade ungefär , Men nu sitter jag då här iaf och det kommer att ta minst en timme innan jag kan försöka att gå och lägga mig .. ( Även om min väckarklocka står på 06.15 )

Apu börjar imorgon och det ser jag väl inte precis fram emot , Ja.. Herregud? vad ska jag ta mig till , jag kan inte laga mat och jag kan inte prata med en massa mat-tanter heller !?! grr jag hatar detta.. Tänk om man kunde få veta att ens pappa var Elvis så att man fick ärva en hel del summa pengar och kunde chilla sin väg genom livet?

Ja, hur som helst så får jag då en vecka med sorselebrudarna som finns kvar, lite film här och lite promenader där har jag vl att se fram emot! :)

Men Hej då allesammans och var lyckliga ni som slipper skolan och får vara med era grabbar för Johan saknar jag gryyyymt mycket !!



I saw somone today and i wish it was you

Löörda

Ja, Hej och hallå.. Fredagen var faktiskt ganska skojj. Lite prat men vad kan man förvänta sig av sorsele?!?
vi var då iaf hos Christian och det dög väl , fast en sak jag hade smakade sursnopp så ett minus kan ju kvällen få..


Lördag : ja, shit alltså vilken dag detta har varit .. Har inte gjort ett piss kan jag ju bara säga ;D
Jag har varit nere på ica och det är ju ungefär allt , sen nu sitter man här vid datorn och degar, men jag ska då iaf ut för Elias ringde och drygade sig om att man inte får dega tills man sjunker ner i marken.. Och det tycker jag låter vettigt så nu ska jag ut .. Fast eftersom att både elias och stina är som nå sniglar så kommer jag väl ut vid middagstid imorrn !


You need a friend , I'll be around
Don't let this end before I see you again
What can I say convince you to change your mind of me?
I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
and when I kiss your soul , your body will be free
I'll be free for you anytime
I'm gonna love you more than anyone!

Pusshej                                                                                                                                                                              





   


Torsdag är dagen ..

Jadu, dagen har varit seg som attan , hade ju ingen skola idag så jag försökte att ta mig upp klockan 7 så att jag skulle hinna tvätta , men så snabb var jag ju inte så jag har tvättat ikväll istället .. så klart att jag somnade om och sov till klockan 1... ( illa,illa lilla Lovisa ) Klart då att jag drömde om att jag rånade en gubbe i sorsele, brände upp hans hus och dödade honom (inte med flit :P ) sen åkte jag fast ..

Mah, jag är inte smart, Klart att jag ska steka köttbullar, tvätta, se tv och sitta vid datorn samtidigt ! haha Någon som känner mig kan ju gissa hur svarta köttbullarna blev .. hihi

SORSELE i helgen , Ge mig en rolig helg brudar , jag betalar 80 spänn för att åka :P



Tisdag (rätt dag)

Jävla dynga alltså , här försöker man att visa att killar faktiskt kan vara bra och så
ska alla jävla grabbar förstöra det , Klart att ngn ska vara otrogen mot sin brud och förstöra hennes liv ? jag blir så arg att min dator åker ut igenom fönstret om jag råkar skriva fel ord här.. grr Hoppas detta går bra så att hon kan hitta ngn fin och få igång tron på boysen igen. .

Nä nu ska jag deppa med chokladbollar tror jag och se bra tv .. Hejsvej

Well, I just got into town about an hour ago
Took a look around, see which way the wind blow
With a little girl in a Hollywood bungalow.

RSS 2.0