Måndag

Ja. vad kan jag säga om veckan som gått? Jag har då varit på konsum hela tiden
och det suger very mkt. Jag Orkar inte ! Vill inte komma hem varje dag och inte ha kvar någon energi för att göra något på kvällen , men nu har jag iaf gjort upp några planer och jag ska försöka orka med dom..

Kan dock inte fatta att Anna vann! Nog är jag glad för hennes skull ja;D Började dock fråga mig själv vad jag skulle göra om jag vann 10 000. Jag tror nästan att de inte skulle sparas, Utlandsresan skulle jag nog använda den till ..
Hade en mkt trevlig helg, fast även en ganska knäpp helg.

Nä , nu jävlar!

Detta var nog det sämsta inlägget jag skrivit någonsin!
Jag är Sötsugen !


Byebye

 

Måndag

Ja, nu ska jag då berätta lite om min tid i Sthlm, Kan ju börja med att i torsdags så åkte jag och Anna till umeå där vi tillbringade en kväll hos pappa. Vi såg Fast and furious, vilket helt klart var en värd film, ser man en bilfilm på bio så blir man så inne i filmen för att man måste hänga med i farten! Sen så åt vi även på en indisk restaurang ( All kött, räkor och kyckling var illröd av någon anledning) (inte rå då).. Sen åkte vi en 10 timmar lång bussresa och kom fram till sthlm på fredag..

Fredagen började med att vi gick ut iden stora staden, mkt spring och lite skavsår, sen åt ute och sen gick vi på en pub med en massa fotbollshulliganer, vilket nästan var läskigt, hur kan folk vara så inne i en sån dum sak som att spraka omkring på en boll och tjäna miljarder? Det fortsatte med att vi for på en maskerad och träffade lite riktiga 08er, (Jag var Svartrockare,) dock så fattade ingen vad jag skulle vara för något för tydligen så trodde de att det var min vanliga "stil" .. jag kan nog iaf ärligt säga att jag hade riktigt kul. Förutom en del saker då, men..

Lördag så åkte jag och anna och såg Sofia Jannok!?!, hon är faktiskt riktigt grym. Anna somnade sedan på soffan efter att hon trott att hon både tappat sin plånbok och sin kamera, Kass..

Ska göra reklam för Johan(Sarahs man)s Band.. NETHERBIRD på youtube. Kanske inte riktigt min musiksmak, men någon av er gillar dom säkert! :)

En 22 timmars bussresa för att vara borta i 4 dagar!! , men värt ändå. Jag kan inte fatta att jag är tillbaka bland all snö, nog för att jag nog inte kommer att flytta till sthlm. Men jag ska garanterat flytta till ett varmare ställe än lycksele. punkt..

Är nervös för morgondagen, gillar inte smärta!

Hatar praktik och surkärringar!

Byebye

Tisdag+onsdag

Mkt trevlig kväll med anna och veronika,Anna var ju söt nog att bjuda mig på tacos..Jag har bla sett första harry potterfilmen, och nu ska jag gå och sova, har börjat packa för min resa nu, men det går lite trögt.. Är ganska svårt att packa när man ska komma ihåg allt från tops till sängkläder, sen när man räknar med mitt dåliga minne så kanske det inte blir lättare. Saknar Johan gör jag jättemkt, det är nästan svårt att sova ensam nu för tiden , men jag kan ju alltid pröva..

Det är tur att karlssonfamiljen alltid går upp innan 8 på morgonen, så nog tror jag att det kommer att gå bra att somna inatt ändå ;D

Mkt trevlig kväll detta med, Jenny har varit här och myst med mig, och många planer har blivit gjorda. Sen har jag även packat det sista och försökt att lägga in lite låtar på telefonen. Men allt går trögt kan jag ju säga..Ska bli otroligt kul att få träffa Fanny imorgon och se hur det är med henne nu, Jag åker ju till pappa och ska väl äta ute och kanske se bio imorgon, och sen så går den otroligt långa bussresan. Men det känns bra. Otroligt vad en veckas lov kan göra så mkt!

Tur iaf att alla i kanan kommer att "sakna mitt idiotiska beteende" det värmer.

Hello,goodbye
Måndag

Hemma i lycksele efter 5 dagar uppe i fjälle vid kanan, Det har varit otroligt mysigt hela tiden och det känns nästan tråkigt att ha behövt åka hem.. Har hunnit med det mesta, visat mina skills på trickskidor bla annat, sen har åkt+kört mycket skoter. Var dock nära på att sänka Tanyas, men det gick fin-fint..Synen av Tony på tefat bakom Johans skoter är bland det bästa jag sett ..  Allt blir dessutom så gott då man äter utomhus, har funderat på vad det beror på länge, Kanske röksmaken som gör det? Sen så har jag åkt förbi en stund i sorsele och ätit lunch hos mamma, och nu är jag då här..

Jag ska nu gå över till Annas nya lägenhet och äta, har ju fixat det så att jag äter där idag och hos farmor imorgon, då behöver jag inte handla en massa mat som kommer att bli förstörd då jag åker på onsdag.. Vad jag är smart..


Adjöss

Onsdag

Tänkte idag på alla brudar och grabbar som fjantar runt, bara för att man är full så BEHÖVER man strula runt med alla? Även människor som man aldrig skulle ha ett intresse av, och folk som man aldrig vill träffa igen? Jag måste fråga vad man får ut av det och kan någon berätta för mig så skulle det vara bra. Själv så hoppas jag att jag aldrig blir sån, även när jag inte har Johan. Sen en fet tumme upp till alla tjejer som törs lämna en kille som varit otrogen, för det verkar ju även det så svårt !


Nu känns allt otroligt bra! Det är ju lov så,just kommit hem från en matilda+annaragg.  Ska fika med pappsen och släkten imorgon vilket ska bli kul för det var rätt längesen jag träffade pappas sida av släkten. .. Det fixar sig med kattvakt så nu drar jag till kanan fram till måndag, sen stannar jag i lycksele till onsdag och sedan drar jag iväg till huvudstaden med Anna.  Tror att allt kommer att bli superbra och jag känner mig mkt glad nu, enda minus är ju att jag missar folkan , så alla som ska dit : Jag hoppas att ni får kul!

Sen så verkar det gå bra med min och amandas Bulgarienresa i sommar, mamma har då iaf hittat ett sjukt fint hotell, nu ska jag bara höra om allt fixar sig med pengar, och så hoppas jag att jag får ett jobb i sommar så att jag ungefär slipper ta pengarna ur min körkort-fond ! haha Sen så har jag nu köpt en telefon , vilket fynd jag fann. Köper en mobil för 1000 spänn, och när jag kollade upp den på pricerunner så är den värd nästan 5000. Sen får jag ju lära mig mkt bättre engelska då ;D

Om bara sommaren kunde komma snart så kmr nog allt att fixa sig!

HASTA LA VISTA

Tisdag

Efter en dryg lärniadag så är jag nu trött och less, att det bara är 1 dag kvar av skolan känns fortfarande drygt och jag har prov imorgon i en sak som jag inte orkar plugga på ikväll, så det får nog gå åt helvete för min del .. Arrghh kan inte bara tiden gå fortare så jag får lov snart !

Vet inte ens hur jag ska göra med påskhelgen än  , antingen blir det att stanna här, vilket visserligen säkert blir trevligt för att det är ganska mkt sm händer, eller så måste jag hitta kattvakt och åka till kanan , som säkert skulle vara mkt roligare . ? Varför kan man inte bara glida genom livet och slippa alla dessa jobbiga problem..?

Något som är kul iaf är att mamma har börjat kolla upp jag och Amandas bulgarienresa i sommar , och det ska bli underbart, sen så åker jag ju till sthlm nästa vecka på onsdag och det längtar jag med till.

Om bara snön skulle försvinna snart?

Haay

Fredag

Dagens tanke är om giftemål, Hur puckat är det att gifta sig egentligen, speciellt när alla tjejer i 15-100 vill ha en guldring på sitt finger (även jag skulle vilja vara förlovad ) Men varför? Visst det är en underbar dag och all sån skit, men sen då? Sen är man bara gifta ungefär för att tjejen ska få ut hälften av killens  pengar då man skiljer sig . Hur snällt är det? Sen, orka förlova sig nu? Hela saken med att förlova sig är ju att man ska gifta sig inom ett år, soo hade alla 15 åringar som är förlovade tänkt gifta sig med duden`? Nej. Och en till sak ; varför förlovningsring? Varför betala för 2 ringar då det räcker med en, då har man ju även mer pengar att lägga på den "riktiga" ringen! helt puckat!

Nu sitter jag här, har städat lite för att det ska se någorlunda ut, Amanda och Marcus kmr ikväll och ska äta middag här, vilket jag hoppas blir både mysigt och gott. Nu ska jag bara kika om jag hittar någon glasbit i köttfärsen nu då ;D

By the way så var teatern jag såg ändå lätt värd, så, jag hade fel där! Kan ju heller inte säga att jag hade något värdare för mig den kvällen!


Nu ska jag nog börja diska så jag kan börja med maten, det är bara jobbigt att inte bo med mamma som gör sånt mkt bättre än jag!

 
<------ SOMMAR kom kom till mig

ByeYall


RSS 2.0