lördag

nu sitter jag här hon  amanda , det är mkt  trevligt efter en kväll hos helena . jag är less på att behöva välja , men tillslut så behöver jag göra det ... nu ska jag ha trevigt och sluta grubbla!!!

Tisdag

Ja, då sitter jag här igen , efter en helt okej Lerniadag, Jag och robin fick i uppgift att göra semlor, och efter att vi hade gjort ca 120-150 st så ville jag fortfarande hålla på med semlorna, faktiskt helt kul jobb! :) Ändå så är jag trött, man blir alltid så slö efter att man kommit hem. Sen så vill man ju alltid hoppa in i duschen direkt efter, vilket jag ska göra snart..

Igår kom Marcus och Amanda förbi ,  vilket var mycket trevligt, och så bakade jag muffins och så hade vi ätit en supergod mat (Johan lagade för det är han mkt bättre på en jag)...

Ikväll så ska jag nog träffa Jenny ett tag, tvätta och städa.

Sen så ska jag fundera på om jag ska till storstaden på lovet, det skulle ju faktiskt vara skitkul men jag är så snål just nu.


Hanehej

Lördag

Fan vad allt känns surt nu, ska man svika en vän tycker jag att man ska få mer än 150 kr iaf? Men men , världen är full av snåla människor !  Hur som helst så är jag väldigt arg nu ..

Gårdagen spenderades på hotellet, det var nästan värt, fast lite  folk och alla skulle ju förstöra för sig själva. Fast en statoilburgare gjorde allt bättre, sen så har jag fortfarande tårta över golvet, utspilld tvål överallt, det har gjort mig rätt bitter.. Vill inte ens vara i lycksele nästa helg.

Nu ska jag kika på en film med Johan tror jag , orkar inte försöka fixa någon skjuts för att spendera kvällen med en massa överfulla människor, punkt.. Men för alla som ska ha en bättre kväll än min : ha det så kul!

Ska nu försöka att bli lite gladare och börja städa istället, kanske äta lite, nog för att det är lite sent men eftersom att jag var vid mb typ halv 5 så hann jag inte riktigt med att äta..

Hejsvej

Sönda

Hey, klockan är nu 3 och jag ska börja med maten , ska pröva att laga en vegetarisk rätt för att se om den är nog god för att laga på skolan ( kan ju faktiskt vara kul att pröva ngt nytt ) , Bedtime stories var faktiskt riktigt bra å lätt värd att se en gång iaf :P Har dessutom fixat en facebook idag, nog för att det verkade sämst men jag ska då iaf se om det är mer spännande än alla dessa tråkiga sidor..

Börjar bli lite sugen på att bli klar med alla dessa läxor som vi fått för denna vecka, men jag  ska nog vänta och göra dem med amanda på måndag .

Helgen har faktiskt varit riktigt trevlig och för att klara mig igenom nästa vecka så ska jag försöka komma på nu vad jag ska göra till helgen :P


Bye everybody :D

Löörda

Jaja , Alla hjärtans dag idag. Har varit ute och ätit med johan, Mkt mysigt :) Och så håller jag på att få hem Bedtime stories! Med bra kvalla till och med! Awsome! Så kvällen kommer nog att gå ut på det.. Gårkvällen var ganska trevlig den med, mysiga brudar iaf fast det mest bara blev tjaffs för min del,  Jag vill ha kakan och äta upp den, ena kakan är bättre, men en sämre kaka. Andra kakan är inte lika bra men en godare kaka ;) Det där fattade ni nog inte med det är bara för att jag är knäpp ;D

Nä nu ska jag kika på filmen.  Pusshej

Torsdag

Kände att jag var tvungen att skriva lite ikväll, Varför vet jag inte men. Hade som tur var Amanda som fick tagga mig för att göra nån läxa ikväll, dock så har jag typ 3 kvar och jag fattar ingenting och vet inte vilken läxa som hör till vilket ämne ;) så grym är jag !

Veckan har flygit förbi och jag har hunnit med allt och inget , förra helgen var jag ju som sagt i rusksele, Halvtrevligt var det iaf. Lite störande moment men det får jag leva med, sen så har det rullat förbi dagar, varit på stan , sett en massa film med lite olika brulls och tittat på tv .. Så spännande liv har jag ..

Helgen blir nog troligtvis i lycksele, lite saker kom upp när jag tänkte fara till sorsele, det är ju just typiskt.. Ha det så kul där iaf . Nu ska jag torka mitt hår och sedan sooova. Ska bli mkt skönt..


Eftersom att du läser detta amanda så ska du få se hur snygg du är  !

Stöld är stöld..
Adjö


Fredag

Jaha, nu sitter jag här. Väntar på att min telefon ska sluta mucka med mig och är lycklig över att denna skolvecka är över, för nu är jag LESS! Ibland funderar jag på hur jag ska ta mig igenom dessa 1.5 åren i lycksele. Nä GBG here I come!

Behövde inte laga någon mat idag för att vi prövade en massa veg-rätter idag, sen så är det dessutom otroligt skönt att komma hem och se att disken är gjord. Kvällen kommer då iaf att gå ut på att se Yesman på bio ( Hoppas att den är så bra som jag vill att den ska vara ) (och värd 80 spänn!! ) Sen så ska jag nog träffa nå nördar spm bestämt sig för att festa (ovärt)..

Morgondagen blir nog i rusksele hos j0hans syster, det är alltid mysigt ..

Kan snön försvinna och jag ligga med en cocosnöt på stranden i Bulgarien?!?

HADEHEJ ALLA..

RSS 2.0