Söndag

-Myskväll med anna
-Utekväll lördag
-Pizza på ibbes
-Idag min fantastiska paj
- Chips + One tree hill
-Pannacotta med hallon
- Tittat på lägenhet

hejdådå

Torsdag

Vilka fantastiska mysdagar jag har haft på sista tiden. Underbart !!

Det handlar om att älska sockarna.

bye

Tisdag

En ny dag, Jag har ont i magen idag. Vi ska till Nyköping och tävla, helt sjukt ! Fast man blir nästan lite arg på sig själv för att man valde att vara med. Det kommer ju att vara mycket skönare för alla i klassen som ska bara dit och ta det lungt istället. Jag hoppas verkligen att vi får något roligt pris fast vi kommer sist, för då kanske man får ut något av detta . Får vi ett diplom ska jag köra upp jös i rumpan på alla tävlande.

En slö och seg dag. Har planerat mkt kul med vänner ikväll, men det känns mkt bättre att bara sitta här inne i värmen, what to do`? Jag vill bara ha godis, chips,dricka och film !

ge mig

bye

Torsdag

CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar.

Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter."

"Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet.

Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa..."Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"

Torsdag

Sitter och väntar på anna. Är slö, och vill bara gå och lägga mig, men jag hoppas att jag piggnar till sen.

Drömde inatt att jag var otrogen, och den känslan av skam har följt med mig hela dagen, jag hoppas att det har den betydelse som amanda sa att drömmen hade. Hah

Sorsele i helgen . :)

hejdå

Söndag

Oh, jag vet att jag har en dag kvar hemma, men jag vill verkligen inte gå på skolan i veckan känner jag redan nu !

Fira mormor, morfar och Johan i helgen. Åker alltså till sorsele !  Mysigt

ToRsdag

Mycket jätteseg dag på elevhemmet, Jag gillar inte alls att laga mat, vill vara hemma i morgon , det är ett som är säkert . Men bara att hålla ut och spara dagarna man ska vara hemma till något vettigare!
Johan är borta och jag saknar honom , nog för att det är skönare att sova på hans sida med hans kudde, men jag tar hellre honom att sova brevid.

Idag har jag gjort något som jag inte skulle rekomendera till någon, Storstäda under badkaret, nu inbillar jag mig att jag går omkring och luktar avlopp. Skurade även alla golv och toalettsakerna, så duktig har jag varit hitills. Och klockan är bara 4. So, vad ska man hitta på ikväll , en sväng på stan med anna och så har jag tvättid. Suck.

Sedan ska jag lira lite film och köpa lite godis med Jenny tror jag . Det är jag värd !Heyyah

Söndag

Otroligt kul kväll igår, synd bara att man är pigg nu så att man inte ska kunna sova inatt .
Jag har saknat att ha en sån rolig utekväll!
Bio ikväll med Älsk och amanda å marcus, Det ska nog bli kul, nu ska man bara fundera på vad man ska koka ihop för middag.
Jag gillar dock denna helg, nu måste jag bara få jobba lite snart , så det blir nog att ringa anders .

Hejdå

Fredag

Äntligen , Jag är så trött så jag håller på att dö. Nu hoppas jag att jag ska få vila ut i helgen så att jag kan vara pigg nästa vecka, för jag tror att det behövs :P Fick min sista present igår så det betyder väl att nu är min födelsedag slut på riktigt. Jag förstår dock inte varför alla säger att jag ska vara glad över att ha fyllt 19 för då är det bara ett år kvar tills jag är 20, Jag bryr mig inte direkt om att man inte kan gå på systemet nu. Jag tror nästan att det är bra att man fortfarande inte kan gå själv.

Tiden rullar på , säger det väl varje gång men det är sant, tog en långpromenad med anna och Tyson igår, mycket behövligt även om jag var mer snuvig då jag vaknade i morse.

Jag är less på att titta ut genom fönstret och bara se snö nu, jag önskar att tiden skulle gå lite fortare så att jag kunde snabbspola fram till studenten ! Fast då börjar ju ännu mer ansvar så jag vet inte riktigt om jag önskar rätt då heller.

Hejsvey

Onsdag

Idag är jag less, jag sitter på webbdesign och har inget att göra just nu , jag vet inte riktigt vad jag håller på med och väntar bara på att jag ska få gå hem. Gårdagen var mkt mysig, fick en massa god mat hos farmor och rätt fantastiska presenter faktiskt. Men det är gårdagen som gjorde mig så trött idag, var uppe och myste med Johan alldeles för länge och nu vill jag bara sova på datorn. Men klockan tickar vidare och nu har jag bara 12 minuter kvar av lektion!

Det jag håller på med är då en matblogg eller nu vad jag ska kalla det, vilket betyder att jag måste ´nu ta kort på typ allt vi äter för att ha något att fylla sidan med , och sen så måste jag börja baka igen.

Samtal kl 3 på natten uppskattas inte.

Veronika + tårta efter maten
Sedan anna B för att få min födelsedagspresent
Laga kycklingwok
SOVA
Elevhemmet imorgon.

Byebye 


Måndag

lediga måndagar är min räddning . Jag älskar dom . Fyller år imorgon , mycket onödig ålder. 19 år . Varför ska man behöva fylla 19 ? Men vad gör man , ett år äldre och ett år närmare till att slippa skolan , nog för att då ska man ju börja jobba snart men det får man väl leva med , man kanske skulle ta ett helt år ledigt och leva på knäckebröd.

Anna e skulle komma förbi med min födelsedagspresent efter 12 ikväll, rätt gulligt enligt mig ! :) Är i storuman nu eftersom att johan skulle på ett möte och jag hade tråkigt.  Jag blev bjuden på thaimat av micke och så. Så vissa fördelar finns det med att fylla år. Ska även få en smörgåstårta av pappa, och en marängtårta av farmor. Behöver då inte bil hem imorgon , för jag kommer nog att rulla hem bättre än bilen .


RSS 2.0