Tisdag

Argh, det går åt skogen det här, Kommer att ha en mycket arg Robert på mig efter praktiken ! Jag har nu missat 2 dagar, gårdagen bara för att vi fick vara lediga och idag för att jag skulle börja på duvan som aldrig hörde av sig. Sen helt plötsligt ringer min chef och berättar att jag måste vara ledig hela torsdagen för att gå en 4 timmars kurs om affärs-säkerhet. Sen ska jag dessutom jobba 5-8 den kvällen. Blä.

Nyköping var ju riktigt kul, jag hade det hur bra som helst. Är inte alls deppig över en 4:e plats, jag menar så duktig som de andra var kommer jag aldrig att ha orken att bli :P Dessutom kan man ju säga att vi är de 4:e bästa kocklaget i sverige. Det kan man ju inte säga är dåligt !

Nä nu ska jag vara duktig, är jag lix hemma kan jag ju faktiskt städa lite elr något :)

Bye

Måndag

Har haft en mysig kväll. bakade Cheescake med Jenny igår och ikväll så kom tony ny, anna e och Hon och fikade med oss. Vi spelade även ett av mina kommande beroenden på xbox : Def Jam. Fantastiskt kul det kan vara att spöa kändisar. :)

Nyköping på torsdag, Shit. Det är så nära nu och vi kan ingenting ! Jag hatar detta, stressen som kommer att bli på lördag är nog olidlig. Men det får vi ta då tkr jag . Vi har då iaf tränat på rätten en gång och fixat till lite fisk. Kanske inte direkt mycke träning, men så länge vi inte kommer sist så ska det nog vara bra .

Nu blir det sängen nästa, har en lång dag imorgon med tårtbakning till Virre och så ska man väl kanske fira anna med. Hon ska jag ta på hotelle på onsdag och bjuda på finmiddag. Jag hoppas att det blir uppskattat.

Har nu en gottelåda i kylskåpet .

Hjehje

Tisdag

Andra dagen på praktiken, känns lite konstigt med att alla andra har lov. Men det ska nog gå bra, hoppas jag. Det är så skönt att vara på lernia, fast det känns lite konstigt att inte klassen är där borta. Men jag får väl hoppas att annika kikar förbi som hon lovat.

Har just sett en av de läskigaste skräckfilmerna någonsin enligt mig, THE ORPHAN , och jag kan säga att jag fick lite utav en klump i magen nu efter. Anna E har varit här ikv och vi har lagat nästan samma rätt som vi ska göra på tävlingen, men jag kan ju säga att fisk inte är gott , spec billifisk..

Jag väntar på ett förlåt som inte verkar komma.

Hello, see yah

RSS 2.0