Måndag

 vilken dag, kaos i tankarna och jag ska göra livsbeslut innan torsdag.
Ska även börja på nya jobbet onsdag.
KATASTROF!

packa lite kläder, köpa en tågbiljett och åka istället, varför inte ?

Ska få rå om
 min jenny i  helgen iaf, mys!

 


Tisdag

Har varit i Selet med pappa och syster idag. Vi myste med glass i solen utanför den äkta glassbonden, där dom gör glass direkt från mjölken av  sina egna kor. Kan säga att ända stället jag ätit bättre glass på är Italien.

Sen for vi och flugfiskade , och grillade hamburgare. Det var verkligen så jag ville tillbringa min sista dag med min syster! Hon kommer verkligen att bli mer saknad än vad hon anar. Pappa vred högtalarna ut genom fönstret, och så fick vi dunka deep purple med. Sommardag!

Har min första provarbetsdag nu på fredag. Äntligen, dock lär det bli svårt att gå från soffpotatis(jaja sjukskriven då) till nån riktig arbetare.

Hur säger man att man inte vill bli glömd? Hur vet man hur allt är, hur man känner ?


Söndag

Put on the face and act like you cant hurt me to - Annie Hahl

Söndagkväll. Sitter med en tekopp, hörlurarna på högsta volym, sneglar på Gudfadern 3 ibland. Kom hem till umeå för någon timme sen. Känns fortfarande konstigt att säga hem när jag ska till umeå. Får väl börja tillbringa lite mer tid här så jag får fixa till det sista i min lilla lägenhet. Börjar dock känna att lägenheten har en hel del charm. Saker som att man inte kan öppna både garderoben och dörren stör mig inte lika mkt längre.

Har tillbringat en hel helg hos mamma, har en bok där som jag fyller i varje gång jag åker hem, för att hon ska ha något mysigt att läsa när jag åker. Såg dock att sist jag var hemma var exakt 7 maj 2010. Stackars lilla mamma, får bättra mig på den punkten. Men jag fick göra det jag alltid gör hemma. Mormor och morfar hann man träffa och det känns jättebra för man ska nog ta vara på tiden som finns kvar med dom. Hade en hel del givande samtal med mamma som jag kommer att bära med mig.

Holmen gungar. Fick surra med stina, marcus , victoria och Jonna. Och lite släkt å vänner som jag inte sett på år, och Frida försökte visa mig lite buggningsknep.

Fixar allt sig nu till det bättre så blir det nog umeå jag landar i , om allt går åt skogen så blir det nog jönköping. Far jag till Jönköping så förstörs ju allt jag hade tänkt fixa ihop igen. Med karlssons klister eller vad fan som än krävs.


Lördag

Varför sitter jag här vid bloggen igen? Kanske för att jag behöver det, kanske för att jag helt plötsligt kommit på att det är väldigt nyttigt att kunna gå tillbaka och läsa vad man gjorde då. Hur man kände för ett år sen. Dagen har börjat, hunnit träffa lite sorselebor på "stan" , haft besök av en vän till mamma och hennes barn som jag lekte med någon gång när jag var liten.
Mamma står i köket och fixar med det vi ska grilla, micke står ute vid grillen, Som det alltid brukar vara.Fattas bara en öl i handen på honom så är klyschan färdig. Frida skriver B uppsats och vi ska väl börja göra oss i ordning för kvällens Holmen gungar. Jag undrar hur den här kvällen kommer att utspela sig.

Här växte jag upp. Ville hinna visa upp det.
Träffade Malin, ett snabbt hej fick vi till, tänk hur saker kan förändras återigen.
Mamma ropar, en latte macciato och morotskaka med glasyr står på bordet. Söta mamma som serverar det en timme innan vi ska äta.

Grubbel grubbel grubbel, misstag misstag misstag, beslut , beslut , beslut.
Kan inte ens få ihop en sammanhängande text, kanske börjar likna syster ändå.
Att jag hade turen att få de mest fantastiska vännerna som finns förstår jag inte heller.

Fredag

Oj, vilken dag. Har kört till sorsele. Sitter nu helt tagen av att jag faktiskt väntade i 2,5 år på att åka hem. Har sagt det så många dagar men det är faktiskt konstigt, ca 12 mil från där jag bott och ändå har jag aldrig styrt min kurs hitåt. trodde att det skulle vara jobbigare än vad det är.
Svängde förbi kära farmor - Min idol!Kvinnan som i alla lägen är ärlig och står för vad hon tycker, visst kan det såra ibland. Men hon har en charm som jag aldrig sett i någon annan. En riktig kvinna, som kommer att passa upp på alla tills hon inte kan stå längre, och vill göra det med. Är även helt chockerad över vilken fin kärlek hon fick vara med om i sitt liv. Mötte min farfar när hon var 16. Dom var ifrån varann i halvår ibland, men dom ville aldrig vara med någon annan, och hon säger fortfarande att han var all lycka och glädje i hennes liv. Han var hennes solstråle. Vackert.

Lär man sig av sina misstag eller gör man bara om dem?Har man gjort rätt val med livet eller har jag funnit ett sätt att förstöra för mig själv?

Har ikväll även insett hur mkt man har förändrats under åren, en liten omärkbar förändring för andra men inte för mig, det jag gjorde ikväll när jag kom fram hade jag aldrig för 2 år sen kunnat drömma om!

Fredag

Hur kunde jag vara så dum? Misstag Misstag Misstag


Otroligt hur saker kan förändras, för någon vecka sen så trodde jag aldrig att jag skulle klara av att bo med min syster i en liten etta. Nu när hon åker på en vecka så vet jag inte hur jag ska klara av att bo utan henne..
Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta att alltid kunna. Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest. Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas.
Att vara stark är att se livet som det är , att acceptera dess kraft och ta del av den.
Att falla till botten , att slå sig hårt och alltid komma igen. Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast, Att vara stark är att se ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit.

Onsdag

idag startar den snabbaste livsfixningen någonsin.
Har börjat simma, ett litet steg.
Sökt några jobb, ett litet steg till.
Bakat, något som jag älskar , ett litet steg till.
Ska hålla en adjömiddag för frida, ett litet steg till.
Åker hem till sorsele i helgen för första gången på 2,5 år, ett litet steg till.
Bokat in fika med fanny, ett steg till.

Frida åker om 2 veckor, då får jag fixa till det sista i lägenheten, min egen lägenhet här. Ett större steg.

Och största steget : slutat helt med värktabletterna och hoppas att simningen botar ryggen..

Tisdag

Eftersom att det är så ytterst få som läser detta så skriver jag det till den det berör.

Jag önskar att jag hade tagit chansen senare, att jag hade väntat och sett hur jag mått. Nu är det försent, och jag har krossat mitt eget hjärta.

Jag önskar att du får allt det bästa i livet, att du tar chansen och hittar just det du vill göra med ditt liv, Att du en dag om det ens är möjligt hittar en tjej som förtjänar en kille som du. Hur jag ens kunde få chansen med en så fantastisk människa fattar jag inte.

Jag vill att du aldrig ska fastna i det du är nu, Att du får se allt det som världen har att ge dig.
Jag vill att du ska sitta där en dag i din gungstol och titta ut över dina barnbarn som leker, och känner att du har gjort allt som du velat med livet.

Att minnena vi delat kommer tillbaka till dig som en fin tid.

Jag har haft en otrolig tur som fick vara en del av dig ett tag, och TACK för att du gjorde alla dagar med dig till underbara. Jag kommer alltid att minnas dig som den finaste jag mött. Och om jag inte dödat chansen så kommer jag om  5 år stå på platsen och vänta på dig.

Jag älskar dig, nu- imorgon- för alltid.

Måndag


Om du kunde förstå. Jag är ledsen för allt. Du förtjänar bättre. Självhat
I hurt myself today,
To see if I still feel,
I focus on the pain,
The only thing that's real,

The needle tears a hole,
The old familiar sting,
Try to kill it all away,
But I remember everything,


What have I become,
My sweetest friend,
Everyone I know,
Goes away in the end,

And you could have it all,
My empire of dirt,
I will let you down,
I will make you hurt,

I wear this crown of thorns,
Upon my liars chair,
Full of broken thoughts,
I cannot repair,

Beneath the stains of time,
The feelings disappear,
You are someone else,
I am still right here,

Onsdag

2 fantastiska dagar,
nu är det tomt.
Grått , trist , känslolöst. Hur gör man det här?


Vad att göra med sitt liv?


Måndag

Jag ville så gärna, Jag älskar dig av hela mitt hjärta.
Ibland räcker det bara inte.
Förlåt.

Måndag

Energin är helt borta, värktabletterna gör mig helt död. Jobbigt att det ska vara en plåga att stiga upp varje dag,
Att alltid ha ont, utan att vilja visa det. Varför behövde jag vara så himla korkad?

Är i lycksele nu, har fortfarande inte riktigt fixat hemmet i umeå, Sthlmsresan gjorde att jag bara har bott där i 2 dagar hitills.

Vet fortfarande inte hur jag ska göra med något. Beslut beslut.

Grymt less.

RSS 2.0