Söndag

Åh, Söndag. Gårdagen var riktigt trevlig måste jag säga.
Började med en finmiddag med pappa på peppes, någon öl från
dem vi hade smakat på ölprovningen och så satt vi och provade lite, 
Sen tog jag mig ut, 
Alltid trevligt att få träffa lite nytt folk , Men man mår som man förtjänar som sagt. 
 
Har bakat , lagat mat och stått i idag, men när jag sov till kl 16 så har jag inte hunnit med allt
som jag borde. Varje gång man går ut så förstör man ju 2 dagar helt plötsligt. 
 
Resan är ju helt bokad. Mellan den 22 dec och 8 jan kommer jag att vara 
i mexico. 17 dagar i ett nytt spännande land. 
Får träffa älskade och saknade syster. 
 

You can tell more about a person
by what he says about others
than you can by what others say about him.

 Fredag

Tekoppen är i handen, mitt underbara chaite med mjölk. Har just läst ut fifty shades of grey, boken som har haft så mycket ramaskri i tidningarna att jag var tvungen att köpa den på engelska. Till min förvåning så hade jag inte ens läst om vad den handlade om och blev totalchockad när jag märkte att detta inte var en bok, det är en porrfilm av text. Inget jag kan rekommendera faktiskt, om ni inte är jättesnuskiga. 
 
Spenderar min fredag med ett försök till plugg, jag plöjer mig igenom en sida i taget och varvar med lite fika, nå bra musik och så. Detta är dock den första lugna fredagen jag har haft på evigheter och jag välkomnar den faktiskt. Är rätt skönt att bara få vara ensam en dag, otroligt att den där meningen skulle komma från mig, men jag behöver en paus i allt som har med stundentdrickande och påhälsningar. 
 
 
And theres a danger in loving somebody too much
And its sad when you know its your heart they cant touch.
Theres a reason why people dont stay who they are
Cause baby sometimes love just aint enough.
sometimes love just aint enough.
 

Första tentan nästa vecka, och jag vet att jag inte har gjort nog alls. Måste hitta motivation, måste fatta att jag gör det här för mig, och med skulderna som kommer efter denna utbildning så kan det ju vara bra om jag klarar alla tentor så att jag faktiskt kan få bidraget och kanske ett jobb sen en stund så man kan spara ihop lite pengar innan jag drar igång husköpet på Irland. 
 

Imorgon när du vaknar har alla dina drömmar uppfyllts – beskriv var du är, vad har du lyckas med, vilka är med, vilket år är det, vad kommer att hända den dagen, vilka är glada eller tacksamma över att just du är där idag? Hur mår du?

Jag har äntligen byggt klart mitt vandrarhem ute på bygden på Irland. Året är 2017 Jag har jobbat i några år och sparat ihop nog med pengar för att ha råd att bygga detta fantastiska hus. Hästarna är utanför, jag har en liten pub i källaren där det alltid samlas en klunga av folk från närmsta stad. Där inne har jag alltid livemusik, och denna härliga ”irlänska pubkänslan” har de tagit med sig. Det bor just nu fyra stycken par på vandrarhemmet, och jag har just gjort frukost åt dem alla. Idag ska vi alla ut på en lång vandring med hästarna, och sedan blir det att slappna av i badtunnan. En lägereld och en öl tar vi sedan.

Alla omkring mig är så glada för min skull, och mitt vandrarhem fylls alltid av nära och kära. Jag är lycklig.

Det gäller att veta vad mina mål är, att se dom framför mig och att kämpa för att nå dit. Nu jäklar ska jag lägga ner det här med bloggen ikväll och plöja på i boken,. 


Tisdag

Kan inte förmå mig att ta bort bilderna, är som att ta bort minnena.
 
Ny dag, nya möjligheter som sagt. Har spenderat dagen på skolan. 
Försäljning är verkligen mitt ämne, om jag bara hade sluppit IT.
Anna har åkt, tur att jag hade en incheckning på vandrarhemmet igår, så att jag fick
lite rehab innan ikväll. Fruktansvärt stolt över min tjej!
 

Har sökt praktik i London för 2 månader dock, man måste ju passa på nu
när man faktiskt har boende, så jag håller tummar och tår på detta.
 
 
 

Måndag

Hold it on tight, 
Dont give away The end.
If you wait for The right time,
What are you waiting for?
What are you hoping for? 
 
Detta är för vinnare, har försökt plugga
Sen klockan 8 i morse, när jag lix är fast här, 
Varför kan jag inte bara sitta och läsa? 
Jag varvar musik med Facebook , Aftonbladet
Och en helt fantastisk bok. 
Mycket trevligare än projektledning, 
Skärpning Lovisa ! 
Tur att jag har en incheckning på vandrarhemmet
Idag, så jag får lite detox från Anna ;) 
 
Morgondagen är fylld med skola, 
Affärsekonomi om jag inte minns fel.
Sedan blir det vinmiddag och flytthjälp 
Hos en annan Anna. 
 
Planerade mexico igår, 2 veckor I 
Ett fantastiskt ställe med syster. 
Vadå spara pengar, vadå arbeta, 
Jag vill försöka leva lite istället. 
Pappa säger att pengar inte gör en
Lycklig, men att det inte skadar. 
Men jag lever hellre på bullens och 
Spenderar allt jag har på nya upplevelser
Istället för att sitta där som 40 och ångra
Det man aldrig gjorde, för
Visst ångrar man mer det man inte gjorde 
Än det man faktiskt tog för sig !?! 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Ledig måndag , den spenderas på Arlanda ! Ska sitta här i 4 timmar till :p just tagit farväl av Anna. Kommer bli förbannat tråkigt utan henne, har ju i princip spenderat högst 2 månader ifrån kvinnan på 3 års tid. Crap alltså! Men, jag är så glad för hennes skull. Att hon får följa sin dröm!

FUN var helt otroligt! Du måste ta chansen att se! De fick med 350 personer mer än de konserter jag gått på med 10 000 pers. Hans röst låter lika bra som på skivan, och Anna som hade hört 2 låtar satt och grinade, hon som själv är sångare kallade honom ett musikaliskt geni. Makalöst ! Makalöst!

Att saknad kan göra ont, rent fysiskt ont.

Grubblar lite, varför fortsätter ni läsa den här skiten, och hur fasen hittade ni bloggen. Förutom Amanda då. Inte har jag sagt något till någon :p

Torsdag

Väntar in Anna , 5 dagar i Stockholm är ju alltid lika trevligt! Och sen att jag ska få se fun. På lördag är ju helt fantastiskt! Jag har lyssnat på hela deras album hela sommaren , och när jag låg med bruten rygg var det den skivan som räddade mina tråkiga morgnar ! Sen att vi möter upp Veronica och Emelie där nere ska bli så mysigt, har inte sett Veronica på någon månad.

Känns dock hemskt att ta farväl av min Anna . Jag kommer att sakna henne något brutalt!

Im sorry everyday, nerver ment for this .
Never ment to be so cold.

Måndag

I felt for sure last night
That once we said goodbye
No one else will know these lonely dreams
No one else will know that part of me
I'm still driving away
And I'm sorry every day
I won't always love these selfish things
I won't always live...
Not stopping...
 
Pappa " Herregud Lovisa, nu får du stänga igen vandrarhemmet snart, försök bo själv en dag iaf"  Aldrig säger jag, kom när ni vill, och hur länge ni vill. 
 
 

Sitter med tekoppen i handen, Skriver på boken, ligger nu på sida 38 - i en riktig bok skulle det vara omkring 65.. 38 Sidor har kommit ut sen jag började på denna i April!? Har fått med de bästa människorna som har kommit in och ut ur mitt liv, de största händelserna och många tankar och ideér. Tror att det är en av de bästa sakerna som jag gjort i mitt liv, att börja skriva. Jag kan verkligen helt glömma bort tiden och bara skriva i timmar, Det är bara anna som har fått se någon sida, och jag tror att jag ska hålla det så. Jag skriver för mig, och mest av allt för att komma ihåg saker som jag glömt, och för att sedan kanske lära mig något av dem.
 
Fun. ligger på spellistan, som alltid. Gud vad den skivan ger mig en bra känsla, och nu är det bara 4 dagar tills jag återvänder till Stockholm och ska få se dem live. Helt perfekt! Synd bara att det samtidigt blir ett adjö för anna. Har bara en helg kvar med henne innan hon åker bort till london. Kommer sakna min roomie nå fruktansvärt. Tur att hon, Therese och John bilar hit på onsdag så att jag får rå om henne en stund till.
 
Tankarna har börjat gå mot ett vandrarhem, gärna på Irland. Efter denna utbildning så kommer jag att ha en massa kunskap i Marknadsföring och sälj. Sen har man ju lite från hotell och restaurang. Ska börja gå en kurs i eget företagande. Sen är det bara att tuta och köra. Många förbaskat fattiga år framför mig, men det är
 
 värt det. Om jag kommer en bit närmare målet-
 
 
 
Sliten efter helgen något fruktansvärt. Fick umgås med klassen i fredags, kom hem halv 6, upp kl 8, vara vaken lördag till 4, och sen stiga upp kl 10. 
 
Therese raring,  "och jag är jävligt stolt över henne, lovisa alltså!!" tack för det, och tack för att vi fick ha avskedsfesten hos dig i lördags! Tack för att du är du :)
Lägger upp denna bild på dig för att du är så fin på den. 
 
 
 
 

Söndag

The way you make me

Tisdag

Ledig dag, fick åka ut till selet med kära Anna.. Glassbonden hade stängt, av någon anledning ville inte andra människor trotsa vädret med en glass..

Fick fiska, hur mysigt som helst. Trivs alltid bäst ute i skogen, spelar inte direkt någon roll vad jag gör, men man får en frihet som man inte hittar i stan. 2 fiskar fick vi, och jag fick öva på gamla filéar skills . Dock tappade klumplovisa ner ena fisken i kolen . Börjar dock bli så van att jag klantar till det att det är mer min personlighet än ett hinder!

Skolan går bra, även om det är superintensivt så är jag glad att jag lämnade arbetslivet och tog upp det här istället. Nu har jag ett mål att sikta emot..

Har knappt fått komma in i att bo här dock, har haft 2 veckor själv sen jag flyttade hit, annars har jag haft alla de bästa på besök, och Anna boende här i snart en månad. Vill inte alls att hon ska åka, denna minimala lägenhet är för stor för bara mig :p

Sjukgymnasten imorgon, hoppas att jag får några övningar som hjälper. Sitta på en stol i skolan hela dagarna hjälper inte direkt till, även om man har en fantastisk klass.

Sitter och kikar på Mexico, ska bli underbart. Och mamma sparar pengar som en galning för att hjälpa mig att åka. Havrefras for The win för min del tror jag !

People Can always surprice you, The good ones Can be as mean as The bad ones, and The bad ones Can be as kind as everyone Else .
Fick höra gammalt sorseleskvaller med , jag tycker att det är så tråkigt att höra att det går så dåligt för folk som man inte sett på flera år, att dom man gick skola med, hade sin första dans med och hade vattenkrig med sitter idag och mår så fruktansvärt dåligt. Kan bara se den oskyldiga lilla människan. Fy

Love hurts.


Lördag

Då hade man fått veta att man är körd för livet med ryggen, jag kommer alltid att få ha ont. Svanskotan har tom växt in i ryggen. Kommer att bli en hel del tid hos sjukgymnasten. Men idag skiter jag i det , för idag ska jag fan hoppa FALLSKÄRM ! Hur fränt är inte det?

Sitter i bilen påväg till Sundsvall nu, bestämde det igår så vi tar gänget på roadtrip, är det inte så man ska göra, leva lite för dagen!?

You can never say never...


Nu är jag nervös.

Torsdag

Förlåt.

jag orkar inte, jag orkar inte, jag orkar inte.

Tisdag

En fantastisk klass, och jag har lärt mig så mycket på första dagarna, men jag känner att det är en sjuk press redan nu! Är en riktigt intensiv utbildning det här!

Har börjat skriva på boken om mitt liv igen, jag skriver även där bara för mig själv, men 24 A4 ligger jag på nu, det är otroligt vad detta ger mig insikt i hur mitt liv varit, och varför jag är som jag är. Jag har fyllt en hel del luckor som jag hade glömt bort helt .

Klassfest imorgon, betyder kvällstädning för mig, för Frida och Therese från klassen tänkte börja här, kan ju inte se ut som det gör!

Ska bli spännande att börja sitta med skolarbete om kvällarna med, jag hoppas bara att jag kan motivera mig själv nog för att klara allt detta och arbetet med. Tur att jag har så inspirerande folk omkring.

Tänk om man kunde styra tankarna, välja vad man ville tänka på, och glömma det man ville glömma. Radera misstag och börja om.

Tur att bloggen finns, och boken med, är så skönt att bara skriva av sig en liten stund. Ser egentligen ingen mening med att skriva allt det som händer i mitt liv, jag sparar det, och lägger ut funderingarna och sorgen här istället, för det är dem sakerna jag behöver släppa taget om.

Jag kan nog helt möjligt ha hittat den utbildningen som är perfekt för mig. Ett steg närmare målet!

Måndag

Tänker på hur låtar kan ge en så mycket känslor, hur vissa låtar får en att tänka på vissa saker, man har alltid en viss känsla eller ett visst minne till varje låt man tycker om. Ibland kan en låt få en att må kasst, bara för att musiken påminner en om något.

Började skolan idag, iofs bara för 3 timmar, men det var helt annorlunda. Jag har nog inte fattat än. Helt perfekt klass dock. Fikade med två tjejer direkt efter, inte är människorna så sociala i lycksele eller sorsele, där är vi lite reserverade mot nytt folk.

Läskiga övningar fick jag göra dock, blyga lilla jag ska stå framför klassen och berätta om mig själv, kan gissa att man var tomatfärgad. Ingen skrattade iaf, Grattis till mig!

Anna taggar hennes avskedsfest i lycksele, jag känner dock att det är tidigt att åka till lycksele. åh. blä. Ah, jag ska ju vara glad för hennes skull, min älskade vän!

Måndag

Första skoldagen idag, jag min nöt vet inte ens hur jag ska hitta skolan! Tur att man har ett litet hum om var det är .

Önska mig lycka till! Åh, varför är jag så nervös? känns som om det är den där första dagen i 7:an, när man skulle in på högstadiet bland alla dessa coola 9:or . Tragiskt. Ja, iaf, jag hoppas att detta är kul, någor som passar mig, och en väg till min dröm, och mitt mål.


My thoughts will be taken up with the future or
the past,
with what is to come or what has been.
Of the present there is necessarily no image.


Söndag

Jag kan idag se hur vissa saker var menade, jag tror att det finns en väg för mig, en slutdestination och ett mål som finns där bara för mig. Jag tror dock att med min egna vilja så har jag tagit vissa genvägar och vissa gånger har jag gått helt fel.


Söndag
Hemma. Fortfarande konstigt att säga hemma när jag kommer till umeå. Lycksele är hemma, folket i lycksele ger mig hemmakänsla. Saknad.

Har varit på ölprovning med pappa på gamla stan. Helt fantastiskt! Han är verkligen det bästa sällskapet man kan ha, och har haft en supermiddag med anka, någon pubrunda, och avslutningsvis en strömmingsmacka på slussen .

Börjar skolan imorgon. Nervös som aldrig förr. Fortfarande lika fjantig, och har just färgat håret för att bli fin, och lagt fram kläderna jag ska ha. Köpte anteckningsblock, pennor och sudd. Kommer inte ihåg hur gör man gjorde detta, vad behöver jag. Hur är det. Huvva vad jag hoppas att detta är mitt livs bästa val, att gå tillbaka till bänken igen. Misstag behöver jag inga fler av..Tackar gudarna och Anna för att just hon är min roomie just nu.

RSS 2.0