söndag

Efter att ha avslutat mitt arbetspass så kan jag lova att jag
nog aldrig har gjort ett så dåligt jobb i hela mitt liv!
Hah, att jag inte tänkte på att jag är den virrigaste människan i världen, som inte ska
ha ett jobb där man måste hålla koll på en massa papper och bokningar. Hur tänkte jag här?
 
Dagens bästa var dock att en gubbe hette Torkel Knipa, Dock så var det ingen annan som förstod varför jag stod och skrattade åt en gubbe. Kunde inte hålla mig. damn. 
 
Japp, Nu börjar man då kl 23 på måndag och slutar kl 07 på tisdag, ska fortsätta med de tiderna till söndag, hur fasen ska jag kunna sno om dygnet så att kl 23 ska vara morgon för mig? Behövde ju bara 14 koppar kaffe för att hålla mig vaken idag. 
Dock ser jag John travolta på tv just nu, han pratar norska, det är faktiskt ganska komiskt. 
 
Oj, ja detta var ju inte spec spännande, får återkomma när jag har något vettigare att säga. 
 
2 Saker bara: 
1. Sjukt deprimerande att se allas midsommarfirande när man sitter och tar hand om fulla norrmän.
2. Fick prova på hotellstäd en dag, HÖGRE LÖN till de som städar hotellrum! 

Måndag

jaha, då var man här.. Sitter på mitt hotellrum och har just avslutat mitt första pass på sommarjobbet,
jag har ju försökt leva som jag tänkte göra under tiden i Norge, men efter att jag åt en konservburk med ravioli igår så inser jag att jag har lite svårt att släppa taget om god och dyr mat, köpte en plocksallad istället för ca 130 svenska kronor. 
Kommer att bli en spännande sommar, njuter av varje dusch jag får ta och jag sitter vid datorn så mkt jag kan, ska ladda hem oändligt med film så att jag och anna har något att göra i 2 månader. 
 
Det känns alltid likadant att börja på ett nytt jobb, den där känslan av att det är för mkt och att man aldrig kommer att kunna lära sig allt det där, men jag är lite stolt över mig själv, inte för att jag gör något rätt men för att jag vet att jag för ett år sen aldrig hade vågat åka till Norge en sommar, jag hade funderat för mkt på vad det är jag missar hemma. Jag hade aldrig vågat sätta mig och prata med alla de andra på lunchen och jag hade inte velat arbeta så mkt som jag har tagit på mig. 
 

Vad har förändrats? Ja för det första så måste jag ändå säga att utbildningen har nog gett mig mer än vad jag trodde, brukade alltid säga att jag var blyg förr, nu kan jag säga att "jag är blyg, men jag är duktig på att dölja det"
 
Jag har ju faktiskt ett mål nu, som jag måste arbeta mot, känns så bra att veta att jag strävar efter något, att jag inte nöjer mig med det jag har eller att jag är rädd för att jag ska misslyckas. Bara man far så har man väl vunnit en  del ändå?
 
Bästa känslan är att jag känner att jag inte rymmer ifrån något, utan att jag faktiskt har gått igenom allt som finns där hemma, jag hoppas bara till gudarna att jag inte hittar något mer att stanna för. Det är en så kort tid att inget kommer att förändras försöker jag intala mig själv, men sen när man tittar på året som gått, hur mkt har inte hänt? Tror att jag har varit med om mer saker på 2 år än vad som hänt i hela mitt liv. 
 
Grattis på födelsedagen,
Du är värd allt det bästa! 
 
Vad man då blev djup helt plötsligt, tror att det är tur att jag gör långa uppehåll, jag borde ändå skriva sånt som gör att jag kan kika tillbaka på detta sen och se vad jag gjorde av mitt liv. ska förklara för pappa att viss teknik är faktiskt ganska fantastisk. 
 
 
 
 

RSS 2.0