Söndag typ 10 min senare

Sen insåg jag igår att han som gav mig körkortet måste ha varit helt knäpp. Jag kan verkligen inte köra bil! Igår höll jag på att krocka med en bil och köra över en cyklist. Känner att jag behöver skylla det på att där jag kommer ifrån så finns det varken människor eller bilar.
 
Dock lever jag ju fortfarande, det är rätt konstigt, men jag antar att det är för att ( Enligt min teori om hur jorden styrs ) Mina Aliens på planeten mitt emot som sitter och styr mig som sin "the sims gubbe" Tycker inte att jag borde dö än, jag har säkert en 12 årig tjej där som sitter och styr mig, och hon känner nog att den dagen som hon tar bort stegen ur poolen och väntar tills jag har simmat ihjäl mig ( Det var så jag dödade mina gubbar som jag blev less på ) så ska jag fortfarande leva. 
 
Jag hoppas bara att när hon väl vill att jag ska dö, att hon ska göra min död epic. Jag vill att på min begravning ska människor behöva hålla sig för skratt när de hör hur jag dött. När jag går omkring idag så gör jag ju så fruktansvärt klantiga saker hela tiden, så det skulle nästan vara tråkigt om jag dog på ett vanligt sätt.
 Snälla låt mig dö genom att halsduken fastnar i bussdörren och jag släpas med till nästa station utan att någon märker det. 
 
 

söndag

Sitter och funderar, förutom att jag funderar över varför det tar längre tid för mig att bara förbereda disken än vad det tar för Frida att diska den, så funderar jag på varför man var så pucko som liten.
Pappa tog med oss ut i skogen jämt, ut i snön när det var fint väder, då minns jag att jag tyckte att det var det värsta som fanns. Det enda som var bra med att hänga med pappa ut var att han alltid köpte med singoalla (& ballerina, eftersom att jag och Frida var bortskämda snorungar som inte kunde äta samma kakor)
Eller finger, men de minns jag att pappa hatade för att de hade alltid smält innan man var framme och så fick man ungefär dricka chokladen ur paketet.
Iaf ( Jag kan inte skriva utan att flumma iväg precis som farmor, jag börjar berätta en sak och sen ska jag prata om allt omkring tills jag glömmer vad jag skulle prata om från början)
Iaf, så idag vill jag ju gärna ut, det har varit så fint väder nu i 3 dagar att jag faktiskt tagit mig ut alla dagarna,
idag tog jag med mig kakan och satt i en snödriva och drack kaffe i solen, hur härligt är inte det !? ( Även om man alltid vill ha med sig en öl när det är stekande sol). Varför kom man inte på det redan när man var liten?
 

Fredag

Just det, Alla borde lyssna på jack moy och glöden - Drink,drank, drunk. När ni lix är igång, lyssna på hold your head up, darling dear och hummingbird. 
ÅåÅå, fatta vad jag vill ha en kaka just nu, hatet mot min syster stiger. 
Hedersmord. 
 

Torsdag

Att jag var tvungen att kolla på datorn vilken dag det är idag säger väl allt. 
Fy tusan vad det är mkt saker just nu. 
 
Jag har bott med min syster i 2 månader nu, jag har aldrig fattat hur vi har kunnat göra det, och jag lovar att vi har jättekul tsm, hon är verkligen underbar att ha där. DOCK!

Vi har kommit till den punkten där det är ganska svårt att bo med någon (Speciellt ens eget kött och blod) i 27 kvadrat.
  • Min syster lägger alltid ner köksknivarna i diskhon. Jag har kuttat mig 3 ggr nu, men hon kan inte sluta.
  • Hon gör en massa smoothies, och hon har dem alltid i ett glas i kylskåpet, fattar hon inte hur drygt det är att försöka få bort den där geggan?
  • Hon källsorterar, ja jag erkänner, jag är en hemsk människa - Jag skiter nog i naturen, för jag är så less på att vi har 1000 påsar med olika saker i köket, när vårt kök redan är ca 2 cm stort. 
  • Hon bakar (Borde inte vara dåligt) men jag sa i söndags att det var dax att vara nyttig igen, och så kommer man hem och det står 2 kakor på ugnen. Luktade på den där kakan i evigheter innan jag åt upp min burk med tonfisk.
  • Hon har 3 miljoner papper, alla våra kurser är på datorn, ska man lix källsortera så behöver man ju inte skörda en hel jävla regnskog för att göra läxorna? 
  • Hon kan ungefär koka ägg, ändå får hon matskvitter upp till taket, vet inte hur det är möjligt att skita ner så mkt.
Nu är det ju tur att detta är min blogg, för jag kan tänka mig att hon har en hel del saker som hon vill strypa mig för. 
 

Tisdag

Argh, vad jobbigt. Känner att jag måste skriva något för att det var så längesen jag faktiskt skrev något, även om jag inte har något att skriva eller vill skriva något, så skriver jag nu något. 
 
Mystiska pengar har börjat dyka upp på mitt konto, efter att ha frågat mamma och pappa så inser jag att jag inte har någon aning om vem som skickat pengar till mig, så jag tackar dig hjärtligt för att jag kan överleva denna månad vem du än är. And AAIIAAJJ Will Always Love UUUU. 
 
Veckans lovisa : Skulle gå från springbandet, snubblade över sladden och landade på axeln. Alla skrattade åt mig, inte med mig. Kikade i min holmen skog väska ( Som jag aldrig använder ) Och såg att i ett fack så låg en avokado och ett ägg. Jag och frida fick nästan utrymma lägenheten, väskan står nu utanför dörren, vi väntar på syrgasmasker. 
 
 
Har även ett underbart fel på min bil. Nu är den besiktad och färdig, men jag kan inte gasa utan att något härligt ljud skriker mig i örat, vet inte hur jag ska fixa det, så jag basar på som en tok tills jag hittar någon som kan åtgärda det. 
 
 

RSS 2.0