Tisdag

Jaherregud, nu va de längsen! Jag har ju hunnit ganska mkt, men med mitt korta minne så är det få saker som finns kvar inne i huvet. Åkte till umeå i onsdags morgon, där hälsade jag på pappa under en dag och var ute på stan, torsdagmorgon åkte jag flyg från umeå till stockholm där jag stannade någon timme. Sen flyg till oslo, väl där möttes vi av skinande sol och systra mi. Vi gick till hennes lägenhet och träffade de 2 killarna hon bodde med och en söt tjej vid namn Mina. Dessa 5 dagar så spelade vi minigolf, gick ut och åt, satt i parken och solade, gick på museum och var med på fridas danslektioner. Tror att det kan vara bland det jobbigaste jag gjort någonsin!

Har haft en halvdryg dag på lärnia idag och nu vill jag bara sova istället för att tvätta och städa, och när jag kom hem och fick en kram av johan så stack det till på magen min 2 ggr. Det visade sig att jag har haft en jordgeting under linnet i obestämd tid som nu ville vara jävlig. Men han fick igen då Bacardi åt upp honom..

  • Trafikdag imorgon
  • Farmor 75 år - fredag
  • brännbollsyran och rockfestival umeå på fredag - lördag
  • x3m nästa fredag
  • talludden nästa lördag
I wish that i could just go home and everything would be just like 3 years ago, but no no ..


BYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBye

Söndag

Har just kommit hem ifrån bussen och bara hunnit städa bort lite ;D


En härlig helg + vecka, jag funderar på vad jag har gjort dessa 5 dagar sen jag skrev sist, men med mitt bra minne är det ett problem för mig, Jag anna.e och Emma for då upp en dag på korpberget och bara fikade och myste. Kändes lite tragiskt att jag aldrig varit där fast jag har bott i lycksele ett år.. Hmm, vad mer har jag gjort? Träffade Jenny en kväll, sen så Kan jag ju säga att valborg inte var nå kul för mig, var ute tills jag inte orkade mer och sen for jag hem och såg film, filmen var värdare!

I fredags så åkte jag till sorsele med Elias och Noomi, 45 min lycksele-sorsele..Galen.. När jag kom hem så hade mamma grillat kyckling så jag åt och sen mötte jag upp Noomi för att fara och fira stina och anna, kvällen var jättetrevlig, och man behöver inte vara full för att ha kul.. Lördag så hämtade Tanya, klas och hans barn nora och isak upp mig i sors och sen for vi till storuman, där hade vi först lite lekar med barnen. bla skattjakt och sen så grillade vi även där. Fick senare gå på premiär på 3an och hade trevligare än vad jag trodde att jag skulle ha..

Jag kom på att jag trodde att jag visste vem du var, men nu har jag en helt annan syn.

Sen så ska jag gratta den underbara Amanda för 4:e gången! Grattis


Hejrå

RSS 2.0