Söndag

Ännu en arbetsdag över, och jag har en jätteblåsa på min fot. Sitta i en kassa hela dagen och titta på stekande folk som är överbruna är inte min grej.. Tur att jag bara jobbar 2 dagar nästa vecka, hem till sorsele?? hmm..

Michael Jacksson är nu död, det tycker jag är tragiskt! Även om han kanske är peddo så är han faktiskt väldigt grym ändå.
En tyst minut för honom.Puss

Torsdag

Jag önskar att alla dagar var som denna dag, jobbade endast 3 timmar och slutade då 10, vilket betydde att jag hade hela dagen ledig och att det var underbart väder ute. For ut med anna och jenny och badade för första gången i år idag. Kan faktiskt säga att det inte var så hemskt kallt. Nu när jag ska jobba hela sommaren så måste jag ju passa på att vara ute, sedan for jag och anna å åt på knuten, sedan joinade veronika och jenny och vi tog med oss fika ut..

Igår var jag mkt duktig, låste ut mig själv från lägenheten och hade tyvärr ingen stege att klättra upp till balkongen med. Så det blev att betala 180 kr för att få upp min egen dörr. Tur att alla pengar går till värda saker.

Saknaden efter Johan är storhej då!

Måndag

Längesen, mitt internet dör nog snart så då tar det längre tid. Kan då glädja mig över att jag har bättre för mig än att sitta vid datorn iaf. Livet glider vidare som vanligt, och sommaren har börjat bra. Har gjort mkt kul hitills och saker som jag inte görså ofta, tex minigolf, kubb, fiska och varit ute på båtturer. Har ju även börjat jobba vilket känns ganska ovanligt, hålla koll på arbetstider och gå upp kl 06.00 på morgonen är inte heller vant.

Synd bara att sommarlov verkar betyda en sommar utan amanda, ytterst trist säger jag!

Anna lämnade mig alldeles nyss, vi  har sett den konstigaste filmen jag sett på länge, vilket gör att jag hoppas att mitt liv eldrig blir som deras i filmen..

Johan är då inte heller här, efter att ha firat en väldigt mysig midsommar tsm är jag nu tvungen att sova med ett par snarkande katter istället, men det är ju kul att han får göra någonting som han vill göra.

Hursom så känns det skönt med sommar och den har varit bra hitills, dock så har jag varken en fungerande kamera eller enmobilkamera att ta några kort med.

Måste till mamma så jag får massa gomatn och bara känna att jag är hemma.

Adjöss

tisdag/Onsdag

JAdå, ännu en dag över och det känns mkt skönt! Nu har jag bara 3 lektioner tills jag slutar skolan, fick mitt schema idag över hur jag ska jobba i sommar och det verkade helt okey, jag kommer då att ha en massa helger lediga, nu ska jag bara ta reda på om det är de "roliga" helgerna som jag är ledig!

Har haft en bra kväll ikväll, började med en ganska jobbig lärniadag, men slutade med en heltrevlig kväll. Det känns mkt skönt att kunna komma hem kl 1 och veta att jag kan sova till kl 11 imorgon, frågan är ju hur jag ska överleva 2 dagar på skolan utan min vän? blää

Amanda - tack för att du tagit mig igenom 2 år på tannberg.

Over and

Måndag

Drömmer mig tillbaka till när jag var liten, då bekymmer var att pappa lagade fisk fast han visste att jag inte gillade fisk och åt potatismos till middag. Jag, syster, Malin och camilla på badsjön och lekte älvor som dog när solen försvann, när min blåa cykel var ett sto, och det roligaste som fanns var när vi bygde snögrottor eller träkojjor. Nu är det värre, men måste jobba bort hela sommaren för att ha råd att betala hyran och kunna köpa potatismos överhuvudtaget för att inte svälta. När jag bråkade med mamma och kunde springa i 2 minuter så var jag hemma hos pappa, nu har jag inte ens en förälder i närheten, när det var så otroligt spännande att vara full och kärlek handlade mest om vilken kille som var snyggast, och var han inte kär i dig så var det bara att bli kär i killen som låg på andra plats på kärlekslistan.. Tänk att få tillbaka sommaren i nian, när skolan handlade om att ligga och sola på ishockeyplanen eller badsjön.. När det var så stor grej att fylla 18 och bli VUXEN? nja, ansvar är bara jobbigt..

Låt talludden vara kul!


Byebyebyebye     hejsvej

RSS 2.0