Onsdag

Nu är jag glad igen :) Det blir hemavan med tjejor.

wiie wiie

Synd bara att man måste lämna denna lägenhet så skitig.

byeyall

Tisdag

Åh vad nyår suger ! Jag har haft 3 planer och alla bara skiter sig ! Först skulle jag ju till sthlm , sen var det hemavan, och sen var det johans stuga. Och nu har jag ingen aning om hur jag ska göra . Enda folket som inte ska bort dom ska vara i lycksele och här vill jag inte va.

Äh, jag är bara less. Och imorgon så måste jag ju ha kommit på hur jag ska göra , + att jag jobbar till 17.
Blä blä blä blä


hejhej

Fredag

Blev nykär igen nu , Johan är verkligen den bästa som finns . Jag tycker så synd om alla dem som inte hunnit uppleva detta än.
Jag vet verkligen inte vad jag skulle ta mig till utan honom.
Ska sova själv i natt , eller jag kommer ju antagligen att ha en mysig katt som snarkar brevid mig, men det är inte samma sak .

Har läst ut sista boken ur milleniumserien , alltså luftslottet som sprängdes, Och eftersom att min pappa är så söt så har jag förutom allt annat fått en biobiljett till både jag och Johan. Kanske blir det att åka till ume och se den på film med?


Mina planer inför nyår har gått i golvet , som vanligt . Jag som hade 4 brudar att åka till sthlm med, nu har jag knappt några planer alls. Blä för att alla, inklusive jag ska vara så jävla fattiga ! Hmm, har ju en ungefärlig inbjudan till hemavan, men jag vet inte om det är dit jag vill fara utan att ha några planer alls på hur jag ska göra när jag väl tagit mig dit. Älsk har ju en stuga, undra om man skulle fara dit med några aistället, det hade ju faktiskt varit riktigt kul !


Har fått riktigt bra saker i julklapp nu , och eftersom att jag kanske har amandas att vänta på så håller ju spänningen i sig ett tag ;D Kanske är bra med lite försenade julklappar.

Har även skaffat mig en alldeles egen julklapp till mig själv för första gången..

adjö

Fredag

nu är julen över , ska man känna sig lättad eller ledsen ?

Sitter nu med ett jobbigt val framför mig .

Onsdag

Om 20 minuter är det julafton , Och jag känner inget än. Utan att jag vill veta det så känner jag att denna jul är annorlunda, första julen för mig som jag inte längtat till.  Julen i år handlar för mig att sitta och ta emot julklappar av fastrar och mostrar som man ej själv köpt julklappar åt men som jag ändå har mitt namn på efter "önskar" eftersom att pappa skrivit dit det på sina julklappar.

Jag har sprungit omkring som en tok och letat i flera dagar, och lagt ut hur mkt pengar som helst på vissas julklappar, men hur vet jag om de ens gillar dem? Och när jag har ansträngt mig så här. Har dom brytt sig om att hitta den perfekta klappen till mig ?

Äh. God mat kommer jag ju att få imorgon , alltid något att se fram emot, Sedan gäller det bara att se framåt och hoppas att julen inte blir en stor besvikelse.
Allt hitills har då varit det.

Tittade på annikas bäbis idag, hur ofattbart är det inte att hon har skapat ett liv ? En liten prinsessa! Kan inte bara åren spolas fram en bit så att jag med kan få en?God jul, och allt det där !

Måndag

hejhellohay,  Mysig kväll, Gick och åt på knuten med Virre och Jenny. Jag kan då ärligt säga att planksteken ligger väldigt bra i min mage :)

Nu är det bara sista julklapparna som behöver handlas, men jag känner hur paniken smyger sig på ! Sen är det ju frågan kvar om folk gillar det man redan köpt åt dem.

Hur som, det jag önskar mig nu iaf är Britneys parfym, den lila, ett playstation 3 hade inte heller varit så dåligt. Sen behöver vi ju lite bra ljud till Margit . Men jag tror att jag måste punga ut för detta alldeles själv. Suck.

Adjöken

Söndag

här hamnade man igen , efter en mer än okej helg, I lördags åkte jag och Johan till ringaborg där anna bjöd på en 3rätters middag, Jag kan ju ärligt säga att det inte är varje dag man får sån mat. Så blir man bjuden så tackar man inte nej, kvällen fortsatte med lite rajtan. Och idag har jag jobbat 3 timmar så jag vet att det iaf kommer in typ 400 kr på kontot efter jul, och jag känner att det var väl behövligt. Jenny och tony har sedan varit här och myst med oss med en skräckfilm som var bra fast lite bkvalla, Varför är det så att när man ska se en skräckfilm nu så ska de alltid vara halvkassa?

Ja, nu finns det bara kvar att gå och lägga sig och läsa lite luftslottet som sprängdes. Johan har redan somnat här på soffan, och sedan ska man upp på skolan imorgon. Jag tackar gudarna för att det bara är 2 dagar kvar tills lov!

Byebyee

Onsdag

Idag är det onsdag, det har varit en rätt bra dag ändå, Hade en lektion på skolan idag. Svenska, vilket faktiskt fungerade. Sedan åkte jag anna och Johan för att se detta års Julshow, även detta fungerade.
Dock funderade jag vars alla skönsjungare från förra året tagit vägen?

Sen blev det att fara hem och mysa lite med Johan. Pga att idag är det 4 år sedan vi blev tilsammans !

Tyvärr så var jag ju tvungen att Jobba tills 8 ikväll, nog för att det är 3 timmar och 300 kr . Inte så jobbigt som jag kan få det att låta.

Mina tankar går ut till AM , funderar på varför jag inte får något svar? blä, nu får jag ont i magen.

Fast även om jag inte hade haft ont i magen så borde jag ha ont i magen, för nu har jag vräkt i mig både tårta, gelehallon, kinapuffar , red bull och julmust.

Shit vilket kasst tråkigt inlägg, kände mig bara tvungen att skriva något av någon anledning.

Byebyebye

Fredag

jag har det bra, goda vänner och en underbar familj och pojkvän. Sitter och tänker på några människor just nu som har det sämre, en människa som helt enkelt kan skylla sig själv och 2 människor som ska få må piss utan att förtjäna det.

Tycker att vissa borde få må bra , och andra ska sluta tycka synd om sig själva.

Snart kommer även en ny människa till livet, Jag kan inte fatta att tiden går så fort, känns som om jag står still och tiden försvinner runt mig. Vad har man hunnit med hitills?

Nä, dax att ta sig i kragen och göra något av sitt liv, dock lite svårt då man är fast i denna skitstad.

Godnatt och sov gott, alla som kan. hay

torsdag

Jaja, nu for Johan för ett tag sen , blir att sova alldeles ensam tills lördag, Känner bara hur tråkigt det var att laga mat åt mig själv idag, Jag fattar inte hur folk kan tycka att det är så roligt att vara ensamma, Varje gång Johan åker så kan jag då varken sova eller äta, Det suger att vara ensam. Helt klart.


Nu ska jag då vandra över till Veronika, hon har en massa fika som hon sa att vi skulle äta upp, det tycker jag inte alls lät illa, sen så ser jag väl om planerna med Jenny går i stöpet.

Jag får nästan lust att skratta, om man nu ska må så dåligt kan man väl tänka efter först? Vissa verkar vilja förstöra sitt liv direkt det verkar bra. Kass kass kass ..


torsdag

New york var ju helt enkelt underbart, har dock inte riktigt hämtat mig ifrån resan än. Är bara trött som ett ägg jämt. Och det var så kul att få träffa min syster, även om det ska gå åt skogen med oss ibland. Jag tror att det beror på att vi aldrig pratar eller träffas så då bygger man väl på en del eftersom tiden går..

Var så kul att få göra ngt med pappa med , det är ju inte varje dag man får träffa honom.  Jag vet inte ens om jag ids berätta om något jag gjorde borta i ny för det känns bara för jobbigt när man lix måste säga en massa till många man träffar !

Johan har ju då tagit körkortet iaf och vi brummar runt nu en del, dock så har jag inte lärt mig att uppskatta det där med att använda en bil varje gång man ska gå 100 m , men det kanske jag fattar när jag själv har bil..

Annars då? Man är ju för lat för att skriva något , så inläggen blir ju bara tråkiga, men jag känner att det var dax nu..

Hmm, sen sist har jag ju då iaf varit i arvids, det var faktiskt riktigt mysigt, Jag fick ju baka lite lussebullar och grejer som man inte förstår hur kul det är förän man gjort det.
Sen fick jag ju vara med om en jätteskräckupplevelse, men det var ju faktiskt en sak att skratta åt senare ;)

Känns som om det inte är någon ide att lära känna vissa människor , eftersom att de bara efter en liten stund är ute ur ens liv igen, jag menar hur svårt kan det vara ??


Julklappshandeln måste börja nu , jag har då hunnit fixa åt 2 pers iaf, Amanda och Anna. Men sen då? urfattig och har farmor,mormor,pappa,mamma,kusiner,johan,syster och kompisar att handla åt, nu är det dax att börja sälja saker, eller ge bort saker man redan har? Jul är jobbigt..


hej hej hej hej hej
RSS 2.0