Torsdag

AAAAAAAAAAAAAAAAARGGGGGGHHHHHH!  Nu blir jag arg! "skolagan borde införas igen, föräldrarna skiter ju i vad ungarna gör!" ( En av dem på vk som tydligen tycker att barnmisshandel är rätta sättet att lösa sorselefrågan! Här har vi en till smart jävel! : "Det är inte skolans eller lärarnas uppgift att lära ungarna veta hut, det skall göras i hemmet av föräldrarna!!! Uppfostran börjar redan i vaggan!!!Jag minns en fysiklärare jag hade i Sorsele...han var inte främmande för att drämma till en om man inte höll käft när han pratade. Har aldrig haft en bättre lärare!"  Jamen det blir ju grymt om alla föräldrar i sorsele börjar slå sina barn, då orkar ju inte folke vara hemma heller för då har de ju ett skithem så då har de ju säkert mycket roligare hemma! Åh gud vad jag älskar alla dessa smarta ideér ! I LIKE IT

A+A kmr nu. ska dumpa data.

Ge mig en skitkul helg!! SNÄLLA!


Hejdå

Tisdag

Jadu, lernia idag var ganska drygt och nu är jag trött och less! Men det har faktiskt varit en trevlig kväll ikväll, jag, amanda, sofie och marcus har plöjt igenom ungefär 1000 "charadersaker" ? och pratat snusk ( inget porr utan vanligt snusk).. Sen så har jag inte riktigt ätit någon mat idag så jag håller på att hungra ihjäl, synd att jag är så dålig på att frysa ner bröd så att det har gått ut nu!

Nä , jag tror att det är dax att lira sängen och sova skönt de få timmar man hinner innan man ska upp igen och dra iväg på skolan, Sen så hoppas jag att jag kommer att få en jättetrevlig helg och så..

Från mig till er alla, en riktigt god helg!

Söndag

Tjenare tjenare ;D Nu har jag tagit mig till denna dumma sak igen. Har varit ute och ätit på ibbes med amanda,älsk och Marcus. Var mkt gott med hamburgare nu eftersom att det känns som jag har ätit mig otroligt less på Pizza! Helgen har varit otroligt skön, men händelselös tkr jag .. Träffade lite folk som det var längesen jag såg och så fick jag ju en massa god mammamat och en smörgåstårta. Så helt klart värd helg ändå..

hmmohamed , hmm, nu har man bara kvar att se fram emot en hel skolvecka till . Tur att vi  bara har lernia till klockan halv 11 imorrn och sen slutar vi för dagen. Ska bli sköönt! Men då sen så har vi ju 100 läxor att göra. Wiho

Nu så ska jag tagga helg och hoppas att den blir kul.. Funderar på en förfest med några tjejer bara, men då orkar jag inte ha på lördagen så jag hoppas att någon ska dricka fredag : Anna,emelie, anna, veronika, annika, emma, Jenny, Matilda, Amanda , Marcus, Johan (så klart då) ? hmm. fundera på ska jag då göra, synd bara att jag är ändå helt otaggad på att fylla 18 så det är väl lika bra att lägga ner hela grejen? Blää


Jag har ett jobbigt läge! KOM HEM !!
<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/176546/steenlundarn?claim=bkd8t9ua7aj">Följ min blogg med bloglovin</a>

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/176546/steenlundarn?claim=bkd8t9ua7aj">Följ min blogg med bloglovin</a>

Mondag

Gosh, nu är det redan måndag. Helgen gick jättefort ju eftersom att jag var uppe hela lördagen och sovde bort söndagen..nu efter en dag så är jag redan less på skolan och vill ha lov..Hade en rätt så dryg dag på lernia och sen så gick matten kasst. Jag längtar sjukt mkt tills lovet. Hmm, bara ca 6-7 veckor kvar?

Har varit hemma ett tag nu och bara städat ,diskat, lagat mat och kollat vad som behöver handlas till veckan , aldrig att jag skulle tro att de skulle vara så här jobbigt att bo själv, nu saknar jag mammas mat och diskmaskin'! Planerna som jag hade gjort upp med mina helger har ju sumpats så då tänker jag nog åka hem i helgen? ;´)

Shit vad tråkigt jag skriver , tyvärr så händer det ju aldrig ngt spännande!

Äh, adjö

Freeeeeeeeedag

Jaja, har kommit hem från skolan nu, är less på både datorn och tv nu så då vill jag ju fara ut och hitta på något. Men sen när man börjar tänka på att det är ca 30 minus ute så minskar lusten rätt mkt..

Sitter här och funderar på vad jag ska ta mig till i helgen , om jag ska stanna eller åka till storuman, och eftersom jag inte är så snabb på att tänka så är det tur att det går en buss klockan 6 + 8 !

Hursom så har endå denna vecka gått hur fort som helst , undrar om det är för att jag inte har varit så mkt på skolan i veckan.. Sen så har jag ju iaf 3 läxor att göra, så egentligen så har jag ju ändå ganska mkt att göra ikväll om jag vill! Men som vanligt så kommer det antingen bli att jag tvingar mig ut i kylan och aldrig orkar gå hem eller så kommer jag att sitta vid tvn typ..

Har ju räknat ner nu till 17 dagar kvar tills jag fyller 18, halvplanerade ju lite om hur jag ska göra då.. Ska bli otroligt skönt..

Nästa helg ska jag vara i storuman , helgen efter det sorsele och helgen efter det Lycksele .. Tack gode gud för att jag har planerat ngt för en gångs skull! Moha



Torsday

Jaja, nu sitter jag på bibblan och  har just varit duktig och gjort en uppgift som vi har till måndag, tur att man sitter brevid amanda så då är det ju bara att skriva av , väntar på att vi ska få göra ett estetval så att jag kan gå hem sen !

Har endå varit en ytterst skön vecka med ganska lite skola och mkt fritid, Anna e kom förbi med fika igår, det var tur för jag hade ett sockerfall och funderade på att köpa godis på q8 mitt i natten , nu när vi har en kaffeapparat så går det så fort att göra kaffe att jag sover ännu sämre om nätterna..

Funderar på helgen nu , antingen storuman till lotta och micke , sorsele för att fira emelie eller stanna här och nog fira daniel?? Hmm. jobbigt och drygt val . vi ser väl vad som blir roligast!


PARTY ON

Fredag igen

Vad jag gör vaken nu är första frågan som jag ställer mig själv. Vet inte alls varför , bara att jag börjar bli less nu, less på folk som har så lite liv att dom ska försöka sabba någon annans! Jag är den som borde vara sur? varför gå på någon som inte gjort er något fel? Har ni inget liv?

Aaargh ! Är nog lite småsur nu för att jag är trött . haha
Hur som helst så känns det bra med en ledig dag imorgon , har bestämt att jag ska baka blåbärsmuffins och göra en tacopaj till middag och fika.

Ska bli kul att få amanda tillbaka iaf, nu är du ju tvungen att sitta och dega här i lycksele en hel vecka! Mohaoao

Fredag

Oj, gud vad jag blivit dålig på att skriva här, det är ändå kasst för detta är ett ställe att skriva av sig saker så man slipper tänka. Lovet har gått så fort och det har hänt rätt mkt ändå, samtidigt har det varit superskönt att få bara ligga och vila utan press.

Ska nog fara och ta en klipptid imorgon , im going short again! vad skönt att slippa hår!

Har inte  skrivit på länge nu, ändå är det helt tomt i mitt huvud, kan iaf berätta att jag är förbannad över att vi har fått den lärare som jag hatar mest i matkunskapssakerna! Varför vill dom plåga mig på detta sätt? Lektioner med både apan och surkärrnigen!

Sen så kan jag berätta att jag ska ta ledigt imorgon , jag har en lektion och det är sista timmen ! det betyder att om jag stannar hemma så hinner jag på stan, handla tvätta och fixa tvättid innan tony kommer. Helt perfekt!

Sexigare bild är svårt att finna!


Over and Out - Lovisa

Måndag

Nytt år och en ny början? Detta är en spec tid nu så här efter nyår! Alla börjar tänka efter hur det förra året var och ger sig själva förhoppningar om att förbättra sig själva, Kmr ngt att hända? Det hoppas jag verkligen, för detta året har varit lite så där halvdant, Har haft en hel del jättebra stunder men sommaren var kall och denna vinter är ännu kallare. Skolåret har varit riktigt tufft för mig tycker jag och aldrig får man slappna av med ett lov innan man ska börja skolan igen!

Ny fråga för mig idag : Varför får man bara dåligt samvete över något ifall personen  i fråga kommer på en ?
Nytt nyårslöfte : Hälsa på mamma och pappa mer + Bli bättre på att svara i telefonen
Ny sak att irritera sig över : När killar snor mobiler och terrar mig med 18 sms: "Javisst :) det gick bra!"
Ny sak att göra imorgon : Bowla med angelica och Jenny (  Det var inte igår jag gjorde det )

Funderar på att åka till sorsele i övermorgon om jag orkar, men det skulle vara trevligt!"


God jul och gott nytt år i efterskott!!



RSS 2.0