Torsdag

Jadu, myskväll med Jenny ikv, har druckit te, varit ute och promenerat och så.. Nu sitter jag och tittar på Hells kitchen, Har haft en trevlig kväll, men tiden har gått så fort och nu måste man ju gå och lägga sig. Sen blir det pest och pina med morgondagen ! Brevbomb ska jag skicka till ett visst företag snart ! Bläää, sommar, ja ge mig !

Onsdag

Haaha, ja vilken dag, Fick nu veta att även farmorar och fastrar skvallrar , vet nu sorseles största snattare för typ 30 år sen ;D rätt coolt om man tänker på hur hon är nu! Sen så har jag varit allmänt cool, degat och varit ute mkt i denna kyla, galen är jag visst! Åt hos henne idag, och jag fick höra en hel del om nå gammtanter i sors ..

Sen kanske jag ska berätta lite om vad som har hänt på senaste tiden, jag var då i ume i helgen , träffade pappa och shoppade , Åt upp alla pappas pengar på rätt många restauranger, sen shoppade man ju så klart lite , men det visade sig att det inte gick att vara på gina en lördag klockan 2, kön gick på kanske 40 pers!

Längtar tills helgen , och kul ska jag ha .. Passa på att träffa alla fräna så att vistelsen i lycksele blir värd ! Jag vet att du är på anna utan tvekan :P  Eftersom att alla ska hem, men mamma är inte hemma .

Sen börjar jag bli lite orolig , fattar inte vad jag går omkring och tänker på om dagarna, för mina drömmar om nätterna är långt ifrån normala, drömde tex inatt att jag puttade min kusin ner för ett stup för att sedan landa på henne? ( Undrar om detta kommer ifrån KungFu Panda) ??

Annars är allt som vanligt, som vanligt, Har inte så mkt julkänsla än utan jag väntar på att den ska komma, har även börjat oroa  mig för vad jag ska köpa för julklappar, det börjar ju vara dax nu! äh.



(Nu ber vi en stilla bön för att det ska bli varmt ute igen ( Eller att LYBO sätter igång lite värme i min lägenhet !" )


< --- --- Sommaren saknas, vinter försvinn

Tisdag *

Sitter och glor lite slött på desperate housewifes, käkar lite god 70% choklad ( Om jag äter sån choklad så får jag alltid ha den för mig själv) , och dricker te. Är faktiskt ganska mysigt..

Var på lernia hela kvällen ikväll, Var lite kul att iaf en kväll få lära sig något , nog för att alla som skulle servera sprang omkring som nå galna tuppar , men jag klarade mig hela kvällen utan att tappa något eller göra bort mig ! (ovanligt läge)

Har haft helt okey dagar nu , de rullar på och dagarna till jul kommer närmare.. Ska bli kul att få träffa mig syster för en gångs skull , det händer ju inte direkt varje dag nu ..

Och så saknar jag sorsele nu , och alla som är där .. Om bara min mamma skulle kunna vara hemma någon gång! Men jag ser väl hur det kommer , ska nog försöka bestämma mig för att jag ska dit nästa helg så jag kan fara säkert, men då hoppas jag ju att alla ska hem de med så att jag väljer en bra helg att åka !



"Men , Lovisa och Amanda - Det sitter ju ihop på nått sätt " !

Onsdag

Tack för det mysiga pratet ikväll <3


tisdag

Hahahaah,  åh herregud , vad har hänt med människorna i sorseles, liv!?! (Har ungdomsvåldet ökat i Sorsele? (137inlägg) Alla är ju bara allmänt dumma tycker jag , satt och läste igenom lite av det där och ser att dessa vuxna verkar tycka att sorseleungdomarna ungefär är riktigt kriminella .. Vi kan ju bara jämföra med Lycksele : Är Lycksele ingen idyll längre? (25inlägg)  Här verkar det som om folk faktiskt har ett liv och inte sitter och har en debatt i 140 inlägg ! Jag får bara lust att banka in lite vett i dessa korkade sorselebor ( vissa är väl lite smartare än andra då)..

Jaja,  nu är det då dax för mig att börja med maten , och äppelpajen som jag ska laga ikväll.. Ska bli gott med makaronipudding. Även om jag åt det till lunch idag.. hihi Sen ska jag nog klippa johans hår och gå ut och gå ..

HEJYAH

Måndag , Måndag

Ja, eftersom att man faktiskt är lite datanörd så hamnar man ju här någon gång iaf .. Idag har jag varit på lärnia och skolan då , sen har jag som bara degat sönder. Har haft så mycket att göra ikväll men jag har varit lite lat så det tar ett tag att göra allt. Ska nog gå ut nu en stund så jag inte bara sitter inne hela kvällen .. Det är bara att ta sig ut i kylan..

Hade 3 mysiga brullor som hälsade på igår och såg film , alltid lika kul med spontant sällskap ;D
 
men annars har jag inte gjort så mkt. . Tiden går sakta men samtidigt otroligt fort, Veckorna rullar på jättesnabbt fast en skoldag känns som om den aldrig ska ta slut.. Åh vad jag behöver ett lov-!!

Hade en riktigt trevlig helg faktiskt med många skratt, hade även en brud som nu har satt sin gräns . Härligt härligt, en som spöade på en kille som behövde det , och en och en annan kille som behöver spö dom med..

Ska till umeå i helgen och hälsa på pappa, ska bli otroligt mysigt för han har redan planerat in lite kinarestauranger och nattbowling ! Sen så måste jag fara på godishuset för det är en tradition för mig , Ska nog även shoppa lite julklappar och någon varmare tröja nu när det börjar bli vintertider.. Ett par vantar borde jag med köpa. Synd bara att allt ska handla om pengar...

 
HejDÅdå 

Torsdag igen, man kan räkna igår som onsdagnatt..

Jadu, sitter och slötittar på tv med en kopp te, är rätt mysigt men lite småtråkigt .. Väntar på att scrubs ska börja;D
Har träffat anna en stund ikväll och vi har bara degat och pratat, Börjar bli less på sega lycksele, undrar om man ska börja ta sig till ume istället så man kan shoppa lite roliga saker ..

Har då redan en fullspäckad helg framför mig , Ska nog träffa Jenny imorgon , sen blir det nog en inflyttningsfest på lördag .. Sen så ska jag väl försöka träffa MissM med :D



OVERANDIN

Torsdaag

Sitter här nu och hoppas att det snart ska bli något bra på tv, Johan ligger redan och sover men jag är inte nog trött än känner jag ;D  Dagarna som jag tycker går så sakta förbi verkar rusa iväg.. När man sitter på skolan och har samhälls så är 11 minuter ca 2h långa, Men på helgen så kan 2h kännas som 11 min istället . Hur kan det komma sig !?! ¨

Åh, varför är det aldrig ngt bra vid denna tid på kvällarna? Ska jag måsta sitta och nöta jerry springer?

Jag har haft riktigt trevliga kvällar på sista tiden, - Att jag fått en väldigt fin tidig julklapp då ;) Men vad ska man göra ?

Måste till pappa snart med , men för att jag ska till umeå så behöver jag ju pengar att shoppa för jue. Inge kul alls att vara fattig .

Imorgon är det tbgmässan då , ska iaf bli skönt att slippa ha lektioner, men vadå sitta på skolan till 8 på kvällen? herregud vad tråkigt, tur att jag och amanda ska få fullt upp iaf för då kanske tiden går fortare ..

Viktig information : 12 maj är det alla barns dag (sorry Matilda för fel information) , 13 augusti : Menlösa barns dag , 13 Augusti : Vänsterhäntas dag (då förväntar jag att alla ska fira mig för att jag är vänsterhänt och komma med tårta)  För varför ska vi göra det på farsdag/morsdag när vi inte får ngt tillbaka`? Grr.. Sen har jag börjat digga att jag fyller 18 snart ! Men det ska jag inte göra , för då går tiden bara segare, Tagga flottfest !!




Äpplet faller inte långt ifrån Päronen

Lördag (eller fredagnatt + 2 min )

Vattumannen Vecka: 45 (2008-11-03 - 2008-11-09) Det finns risker du har varit alltför nervös för att ta, som t.ex. att ringa det där pinsamma samtalet, att gå på den där tillställningen för att be en viss person att ägna lite tid åt dig. Den här veckan får du kraft och mod nog att göra det där du har haft i tankarna. Nerverna försvinner ju inte helt, men du har dem under kontroll. ( Sjukt, antingen mår alla vattumän som jag nu , eller är dom som gör detta cpstörda ;D )

Nu är jag mest sugen i världen på godis , men jag ska ju vara nyttig nu ! Illa..

Alla på idol var dock grym idag !

Hejsvejallesammans

Torsdag ( Redan? )

Jag är bra nog. Men , man kan alltid vara lite bättre. Göra saker lite bättre. Bli lite bättre. Jag behöver bli bättre på många saker, tex Jobba med matte, diska undan på en gång, Höra av mig till min syster och kanske sluta äta godis ..
Jag vill göra det jag vill göra , Tex fara utomlands , Shoppa utan att bry mig om hur mycket det kostar, Hoppa fallskärm , snorkla i ett stort rev och blåsa ett eget glas .. Varför skulle jag inte kunna? Det är alltid  för lite tid och alldeles för lite pengar . Men akta efter skolan då jag har ett superjobb , då ska jag bara roa mig !!

Dagarna har gått fort nu , det känns som om denna vecka har sprungit förbi utan att jag hunnit med .. Tror nog att det är för att jag alltid är så trött , spec nu när jag inte kan sova om nätterna, Frågan är ju bara om jag oroar mig i onödan eller om jag behöver oroa mig!?!

Ska nog smälla i mig någon kopp kaffe till och sen ska jag väl ut och gå om det inte blir för sent för jag känner att jag behöver sova ikväll , det är allt ..

<------ AHAHAhahah



Goooood Byyyyyeee everyone


 


Tisdag är dagen..

Ja herregud, det är redan tisdag!  Tiden går riktigt fort ,  Har haft en jobbig dag på Lernia idag, men jag gillar då vi inte är så mycket folk där för då jobbar alla så mycket bättre .. Har Även hunnit städa lite idag , jag måste börja komma ihåg att torka av ovanför dörrarna, verkar som om jag är dålig på det ;D  Sen borde jag sitta på ett läxcafe nu , varför gör jag inte det.. borde ta upp det med amanda , men jag tror inte att hon heller vill dit så jag ska ungefär låtsas att jag har glömt det .. hahah

Detta har varit en otroligt händelserik helg, men jag hade otroligt trevligt nästan hela tiden , började med tjejmiddag hos anna , god mat och trevligt sällskap , sen så myste vi med lite vin å så .. Sen lördagen så var jag lite överallt ! Började hos carro , efter att vi hade varit och ätit på knuten. Gott det med ;D  och sen Jenny .. Sen anna då. . 

Ikväll så vet jag inte riktigt , jenny ska komma hit och så, men börjar bli less på att det inte finns ngt att göra här i lycksele! Blää

Desperate ikväll ;D
<- -- -- - - - Coola brudar yaoo

RSS 2.0