Tordag kväll, godis är gott ..

Ja, då var det torsdag, bara 3 dagar kvar av lovet , men jag skulle gärna vilja ha några dagar till(jättemånga till) . Men det blir vad man gör det till ;D Sitter här nu och letar efter en film som man kan mysa till ikväll , men jag brukar vara duktig på att hitta bra filmer :)

Tror att detta kommer att bli en superbra helg, eller det är vad jag hoppas på iaf, allt har gått så fort och snart är det skola igen , kämpar med en uppgift som apan har gett oss men det går trögt för jag orkar knappt öppna skrivboken, ändå har jag skrivit 4 a4 papper , gud vad jag är duktig . Men det suger och frågorna är rätt svåra ..

Nu gäller det att komma ihåg allt för imorn ,  tvättid, handla , kom ihåg att köpa ost , lämna papperna till lybo, och köp leggings och vantar , nu så.

Har mest bara degat idag, men det har varit skönt, for ut en sväng och träffade folk annars har jag bara klivit upp från soffan då jag skulle laga mat, gud vad skönt detta har varit .. Nu ska man bara se vad för roliga saker som helgen har att komma med .

ADJÖ ALLESAMMANS


Tisdag

Haha, idag har jag en mkt bättre dag , var ju som smådeppig igår , men har bestämt mig för att det inte är dax att sluta riktigt än, så idag är det bra (inatt menar jag) Hade roligt i sorsele och nu längtar jag tillbaka ! ! !

Har haft en ytterst mysig dag idag , träffade pappa och farmor först , sen blev det mys med skratt och låtar med anna och mikaela. :) Gunnar ?

Har även varit och shoppat lite i denna stoora stad, en "mössa"  och en present till faster Lisa som fyller år imorgon , det är så roligt att ge något till henne för hon är nog den människan jag vet som blir gladast över de mista sakerna .. wiie

Snart är det jul och jag längtar faktiskt, ska bli skönt med lite julklappar och så , vet inte riktigt än hur jag ska tillbringa min jul men det lutar ganska mkt emot sorsele och mamma . Fast det kommer att bli helt fel att tillbringa julen utan syster , men jag får väl ha trevligt med mormor och emelie,viktor ..

Halloween är ju nu till helgen , där blir det iaf att stanna här i lycksele på fredan för då ska jag ju på tjejmiddag ( laga mat till 8 pers - herregud säger jag då bara.. illa men kul )  Sen vet jag inte riktigt om jag åker till sorsele , det beror ju på on det händer ngt spännande på lördagen ..

Sen ska jag och en klasskompis fara på bio imorgon , ska nog bli trevligt det med . man får ju bara hoppas att filmen är bra , men annars så har jag ju iaf de goda popcornen att trösta mig med .

KOM IGEN NU AMANDA, bestäm dig någongång för ngt vad du ska göra ;D en dag med dig på lovet skulle vara trevligt :)

 <---- ALLA HR SOM SER DENNA BILD SKA NU BLI DEPPIGA OCH VETA VAD VI SKA GÖRA JUST NU !!


HEJdå


Måndag - Jag hoppas att jag klarar det!

Bestämde mig för en sak igår, och det försöker jag hålla fast vid , jag ska klara det jag ska klara det + att jag ska klara det .. Känner mig deppig , brukar klara så här lång tid annars men nu bara för att jag vet att det är slutet så är jag död. Häng mig !!

jag hade otroliga drömmar igår, en jättehärlig dröm där man fick 7 stycken assnygga tröjor för 199 kr  och en cpdröm som var äcklig och hemsk , vad tänkte jag på innan jag gick och la mig !?!?! hahah

Har en supergod paj här hemma som jag tvingade mamma att baka innan jag skulle komma hem , det är det godaste som finns så jag kommer att rulla bussen hem till lycksele ;D hahahhahah

Sen är det ju Tila ikväll igen , så det betyder att jag ska hem till amanda och hälsa på ikväll klockan 10 , eftersom att mamma inte har några kanaler alls typ..

Saknar Johan idag , han är så söt när han är borta och jagar för då saknar han mig extra mkt eftersom att han hela tiden är ensam ;D moahahahhahah

Är det bara jag som fortfarande är less på skolan första dagen på lovet? jag måste vara dum i huvet !


Sug min jag ska dö . . dööö dööö döööö dööö dööö döööö döööö dödödödö öö

Hej svej leverpastej är bläää


Fredag efter skolan ..

Jadu, nu har jag kommit hem , efter att ha ätit ihjäl mig på skolan .. Det började med lite marängtårta , sen plättar, sen palt , sen kladdkaka och panakotta ( alla stavningar på pannakotta? verkar stämma på google) .. Så jag har ätit som en gris och kommer att vara mätt ganska länge tror jag, nu kanske jag inte har sötsug på en stund heller hoppas jag..

Nu ska jag diska och tömma kattlådan och sen är det bara att fara iväg till storuman, där stannar jag till imorgon någon gång och sen far jag, johan och Tony vidare till sorsele, det ska bli jätteskönt att få komma hem och stanna ett tag (tisdag eller onsdagmorgon) .. Kommer nog inte att skriva på ett tag eftersom att mammas dator är segast i världen ..

Jag hoppas att folkan blir kul ihelgen, men annars kan vi ju in på en viss transas sida och skratta åt fula bäbisbilder, det är ju alltid kul, eller kan jag å panda titta på en brud som verkar? vara gravid och skratta åt det istället..hahah.

Saken är ju den att jag alltid har roligare på förfesten än på folkan , men hittar jag ngn rolig så kan jag ju sitta där själv medans alla andra är på folkan ;D Eller kan jag kolla på alla som står och strular med varandra och kan påminna dom dagen efter då dom ångrar alltihop .. Helt okej för min del .. hihih

Ska titta på mammas reaktion om gadden, tror dock inte att hon kommer att gilla det spec mkt , men vadska jag göra åt det ? sitter ju som resten av mitt liv..

Är även jättesugen nu på att gadda mig igen + att åka utomlands .. Och åh vad jag längtar till jul , behöver verkligen julpengarna nu ;P  hahaha

Johan sitter och ser varg , den filmen ska vi ju se på bio med klassen så jag försöker att inte titta, men den verkar inte alls så dålig..


MEN NU TAGGAR VI FOLKAN ---->

Torsdag

Blä , skolan sög idag även om vi hade sovmorgon .. Jag är döless nu och vill bara hem till sors, men klart att jag bara får stanna typ 2 dagar innan jag måste hem igen . skitkul alltså . vet ej hur jag ska göra annars om jag  inte hittar en kattvakt som pallar att tömma en kattlåda !

Har bara hunnit hem och lagat en gomiddag med älskling , vad som händer ikväll har jag inte kommit påän , men jag hoppas att det blir något kul så jag får bli på lite bättre humör ;D

Onsdag


Skolan idag var dryg och nu är jag less .. men det är bara 2 dagar innan lovet, dock 2 dagar med styrketräning och samhällskunskap, så då är det 2 ytterst lååånga dagar.. Sors i helgen som sagt.. Jag saknar mammas mat ..



Idag blev jag utmanad,. Därför ska jag berätta 7 saker om mig själv, sen skicka vidare det, vad jobbigt , men ajja.

1. Jag har otroligt mycket ketchup på ungerfär allt ! Rätt pinsamt faktiskt..

2. Jag älskar att vara arg , helt sjukt men jag skrattar åt mig själv då jag är arg så jag blir glad igen. Just för att jag kan bli sur för dom dummaste sakerna.

3.  Det värsta som finns det är då jag blir glad för att jag har fått en massa sms, tills jag märker att ungefär 80% av dom är samma jävla kedjebrev !

4. Jag tycker att Tila2 är det grymmaste programmet just nu, helt otroligt sjukt program men det håller mig vid tvn till 11 varje kväll fast jag är död nästa dag på skolan ..

5. Jag går hr2 och lyckades göra köttbullar svarta idag.. Lyckat lyckat ..

6. Jag har en hemlig dröm om att jag skulle vilja bli en glasblåsare, enda sen "Glasblåsarens barn" Ytterst cool film..

7. Jag blir ondare och ondare, och det blir roligareoch roligare. Vänta bara tills jag kommer upp till pandas nivå ;)

 <-------Bara för att jag är så snygg här--..



Adjööö

And it's a shame she wears the name
Of a man that's locked in chains
To a bottle that destroys her hopes and cares.
To a man with hungry eye's, she works and hides her pride
She's a barmaid in the honky tonk downstairs


Tisdag

Nu sitter jag här när jag borde göra läxa, dessutom så är det bra på tv.. Men jag bloggar lite ikväll så att amanda ska ha något trevligt att läsa innan hon går och lägger sig :)

Är trött , men allt känns endå rätt bra just nu , har prov imorgon som inte går bra att plugga på , även så sa jag ju till matteläraren att jag skulle gå på läxcafe idag så att jag ska slippa ha matte i 3an :P Men jag säger så här : NÄSTA gång..

Känner mig rätt cool, köket ser åt helvete ut, även sovrummet . but what the hell , I do it Tomorrow :)
Folkan till helgen alla som är lika coola som jag, ska även träffa lillmamma lite, sen blir det nog att fara hem och ta hand om kissarna måndag-tisdag innan jag hoppas att jag kan dra till sors igen . Känns jätteskönt att jag har lite planer nu så att jag slipper bestämma mig på fredagen som jag annars brukar göra .. Jippie

Nu väntar jag endast på att amanda ska komma så vi kan få något gjort med läxan , sen har jag ju lovat anna att träffa henne , illa jag borde plocka ur tvättkorgen ! AAAAHHH

Mindre än 2 månader kvar tills 3 år med johan , herregud vad länge jag har varit med han , enda sen mina powerskor med långt svart ludd på ..

Nu ska jag försöka tagga folkan och hoppas att det blir kul , det ska ni med ! !! !

<----- Inte igår ...  inte igår -----> 

<----- Inte igår ..---->


So put you hands up in the air , And wait for the Party , then put your hands on the floor and puke..

BYEBYE !And see yah

Måndagmorgon för mig iaf ..

har haft lernia nu , sitter hos amanda efter att vi har varit på stan och köpt hårfär åt stina ;D även tacokrydda har jag köpt för att mitt minne igår var lite snett .. ska på skolan nu snart och ha matte + svenska .. Detta är rätt drygt och jag är fortfarande less på skolan ..

I helgen blir det nog sorsele , kan nog kanske bli kul om jag får vara fullast i världen .. förfest?

bläbläblä skola grr hata hata hata hata.. kul även att jag har matteboken hemma så där kan jag ju inte göra något även om jag behöver det !

Hej hej hej hej hej hej

Lördag .

Sitter och läser en blogg av en tjej som dog i canser då hon var 19 år , även hennes killes blogg. Funderar lite och fattar hur lyckligt lottat man egentligen är. Att folk ska behöva gå igenom såna saker är förjävligt. Stackarna..

Hade en ytterst trevlig kväll igår, och hoppas att denna kväll blir lika bra, hoppas även att johan kommer hem med nå ripa så vi kan göra gomiddag :)

Nämen nu måste jag börja städa innan jag får sällskap, det blir ju pinsamt annars !





Peace

Fredag middagstid

Woho, är jättetrött , moget att jag inte är på skolan idag! dumma dumma mig, men provet går nog bättre då ;)

Ska bli jättemysigt med vinkväll med brudarna imorgon, Men det är det väl alltid. Nu ska vi se till att jag inte ångrar att jag inte åkte till sorsele! Dock så börjar jag bli less. Skärp dig lilla gumman, börjar bli less på att vi bara ska prata om dig!

Ska gå på ibbes och äta snart , håller på att hungra ihjäl ! Och johan basar sönder brothers of metal så jag ska gå och spöa honom ..

Hejsvej :D




Oh my god its (kommer att stava fel om jag ska skriva engelska) torsdag!!

Oh, dagarna bara viner förbi och snart äre jul , känns som om det var sommar alldeles nyss. Varit på djurparken idag och det var hur mysigt som helst faktiskt! + till dig cameltoe.. Jag vill ha en leopardbäbis.. grr

Saknar sorsele och (mamma!?!)herregud, det var alldeles för längesen nu , men jag vet inte om jag orkar fara imorrn och så har jag smådåligt samvete för kissemissarna med , men skulle vara kul att få umgås lite med emelie och amanda .. men sen så finns det ju alltid nästa helg då jag inte taggar folkan men nog far dit endå ;)

Idag är jag väldigt lat, hoppas att det är något bra på tv så att jag slipper ställa mig upp ifrån soffan !  Sen har jag ju nästa bra fråga och det är ju om jag ska fara på skolan imorgon , för gör jag mitt prov om några dagar så kanske jag hinner plugga lite här hemma.. svårt val alltså..


Jag har hittat min bra sida : Amanda , hon tänker likadant , säger samma sak och är allmänt cool .
 
                     böööööööööörn

Söndag

Ja, nu sitter man här igen , måste gå och sova ifall man iaf ska kunna få 7 timmars sömn!

Pretty woman går på 5an just nu och det är faktiskt en jäääättebra film ,.  Tror att jag har ärvt min filmsmak ifrån mamma.. haha

Har haft en ytterst trevlig helg med rätt coola ungdomar och mammor?!? Skitkul att ha amanda i storuman, det är ju där jag kommer att bo i framtiden om allt går fel ;)

Har börjat planera på utlandsresan i sommar seriöst nu , ska nog skaffa planteringsjobb och sen efter resan leva på knäckebröd hela mitt liv, men jag längtar efter att få komma bort nu , skolan är jobbig och vi har ett prov nästa vecka som jag inte har lärt mig något av.. Illa Illa :/

Sen redan på söndagkväll så har jag börjat fundera på ifall jag ska stanna i lycksele eller om jag ska till sorsele i helgen , eftersom att jag inte har lust att lämna katterna ensamma denna helg med - men om jag stannar så har jag en deppig mamma efter mig , Hmm svårt val alltså !

JAG HATAR SÖNDAGSKVÄLLAR .. sov gott allesammans :D

Onsdag

Jag är himla cool alltså, har köpe lite godis och så , ska mysa med film ikväll ;D Undrar hur det blir i helgen med ?!? illa, illa..

SKOLLESS och orklös .. Men imorgon så har jag ju faktiskt sovmorgon så det är rätt lungt ändå ;)

Äh, inget händer just nu så palla skriva? ;P JAG VILL VARA 18 nu, blää

RSS 2.0