Torsdag/fredag

så mycket att skriva om, så trött, och så lite tid att göra det på .. Tidsskilladen är iaf knäpp, här är då kl iaf typ 00.30 , och jag vill inte ens gissa hur tidigt det är på morgonen i sverige !

Jag har då iaf hitills jättekul , men jag saknar mitt folk lite, och mamma !

Nä nu ska vi ut. Pusshej

Torsdag

Varför ska alla människor som förändras förändras till det sämre?

Vattumannen ; du gillar att granska din omgivning innan du visar ditt rätta jag , både i sociala sammanhang och privat, det gör att du kan verka kylig, högfärdig och reserverad. Man kan bara beklaga dem som inte stannar kvar och väntar på att du visar dina fina egenskaper ..

onsdag

Blä för svenska , detta sög. men som tur var så får jag vara hemma nu kl 10.30 , det känns som om det gick åt skogen, men det är väl bara att sätta sig på hästen igen ;D 

Kvällens planer är, Angelica, film , popcorn och promenad, och sen så ska vi ju på vinprovning igen, jag får bara hoppas att rödvin är godare ..

Nu ska jag städa upp lite .

                                                                                                             hejrå

Söndag

Oh vilken helg ! Vad roligt jag haft ! Takida var hur grymt som helst och jag var verkligen överlycklig när jag gick därifrån, stötte dock på min gamla ridlärare från malå, hon var lätt fullast av alla de 700 människorna som var där, sedan kladdade hon på alla killar i hela kön, pappa med. Hon sa till och med till pappas tjej " Du kan då aldrig lära honom rida som jag har gjort " . Detta förstörde många fina minnen av min barndom ;)

jag känner att nu är allt verkligen på topp, Jag har så många roliga saker framför mig och så många människor att dela det med :)

Whiie   whiiee

Sorsele nästa helg då, tunnbrödsbakning är det enda planerade ..


ByebyeebyeTorsdag

Denna kväll har varit mkt mysig, Emmelie har varit här och hälsat på oss, och vi myste med ostbricka och vindruvor. Frågan är ju bara hur det kommer sig att jag gillar mögelost ? Jag skulle ju aldrig direkt äta osten jag haft i kylen om den börjat mögla, då kommer jag till nästa fråga, hur kan det vara onyttigt att äta en ost som möglat men inte mögelost!?!

Äh, jag tycker då att det ska bli jätteskönt att få åka till umeå imorgon, och som tur var så fick jag till sist med mig anna, Då slipper jag sitta där själv med pappa och Inger. Jag hoppas verkligen att det går någon bra film på bio nu, dock så är det ju twillight? 2 som jag mest av allt skulle vilja se, men den filmen vill jag faktiskt se med Amanda om hon går med på det. Jag var ju ond med henne när det gällde saw 5 , så hon kanske vill hämnas på mig och se den utan mig . haha

New york närmar sig med snabba steg och jag kan inte fatta att jag har så snäll pappa som kan göra så att jag kan följa med , ska bli så otroligt kul att få träffa min syster även om vi inte alltid funkat så bra ..

Johan ligger nu i soffan och sover, jag undrar om han har däckat av all ost han käkat, kan ju säga att han är inte dålig på ostätning.

Jag själv ska hoppa in i duschen nu , elevhemmet imorgon så då behöver man bry sig ännu mindre om hur man ser ut på morgonen ;)

Min högsta dröm just nu är att jag ska få käka på hells kitchen ! inte troligt dock..

  
                                                                                                                                             Bye yall

Måndag

Idag har jag märkt hur jobbigt det måste vara att göra vin , de måste till och med blanda ihop olika vin"träd" med varandra för att få sig lite vin, sen om du ska ha riktigt bra vin så måste du plantera vinrankorna idag , sen så har du kanske ett bra vin om 20 år. Därför funderar jag på om jag ska resa till italien nästa sommar och plantera ett, då har jag nämnligen ett gott vin om jag reser dit igen då jag är 38 år !


Det blir bara kallare och kallare, vilket gör mig deppig. Jag vill ha sommar tillbaka ! eftersom att förrs sommaren knappt räknades, det var varmt i ca 1,5 vecka. Blää.

Nä, nu ska jag dammsuga ! ÄNTLIGEN ! Ska nästan bli underbart !

Och kvällens planer känns mkt bra :)

Haay

Söndag !

Åh vad jag älskar att allt går i detta tempo , helgerna och dagarna bara försvinner. Och jag är så glad över att man faktiskt gör något av sin tid ! Var i norsjö i lördags, var hur trevligt som helst ! man tror inte att man kan ha trevligt på ett sånt ställe, men det kan man ju..

har nationella i svenska imorgon, känns inte det minsta bra alls, men det är väl bara att prata på och se vad som händer sen.

Sen är jag så lycklig över att jag har fått ha min älskling här med mig under en ganska lång tid. Nu ska jag bara se till att det tar lång tid för honom att skaffa körkortet så att han stannar med mig..

 Vilken timing jag hade idag, jobbade bara 3 timmar så jag passade på att riktigt jobba på, Sen när det är ca 2 min kvar till stängning så är det ju klart att chefen skulle komma in och kolla till oss, precis då vi ställt oss och börjat käka godis brevid kassan. bra jobbat.


                                                                                                                                                  Heeey

fredag

Guds förbannat då man har skrivit ett megainlägg och så försvinner det, nu blir det ett mkt kort istället för det finns det inte en chans att jag orkar skriva detta igen. + för TAKIDA nästa helg. New york - 23 dec , minus för att behöva betala en studentmössa nu fast den kommer att komma våren 2010, 30 dagar har jag på mig .

Bläää


RSS 2.0