måndag

AnnaAnnaAnna har varit här och mysat med mig, jag har köpt en Ben and Jerrys-glass och nu är jag fast, jävla dynga, nu kommer det bli så att jag lägger ut 50 kr varje dag för att få en liten glassburk! Jag har börjat hata alla dessa beroendesaker, 2 saker till är att jag aldrig skulle ha skaffat farmville, och jag skulle aldrig har köpt en kallender, nu kan jag inte sluta skriva in helt onödiga saker.

Jag har även blivit beroende av att städa onödiga ställen, istället för att städa där det faktiskt behövs, det har gjort så att det enda jag gör är att dra en massa skit ut på golvet. Nä det är bara att skjuta sig här och nu.

Sen har jag nu kommit på vad som ska bli min motionssak,
Angelica och hennes vovve. Helt awesome !

Nu vet jag i alla fall vad som händer Jul, Nyår och Hwen. Så nu slipper jag tänka på såna saker, jag har bara kvar att skriva upp alla dessa saker i min kallender..                                                                                                                                                     Hej då då


Söndag

En mkt trevlig helg, om man bortser från att jag kommer att måsta betala för en massa nya bankomatkort, åh vad jag ogillar mig själv just nu ! De veckor som kommer är späckade med planer, jag ska åka till umeå och shoppa på fredag är det planerat , men annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra av denna vecka ;P
Något jag fick ut av gårdagen var iaf en mkt smickrande festbild , gissa vem!?


söndag

Hell vad tiden går fort ! det var ju sommar nyss, Men det har jag inte något emot. Jag har en massa saker för mig och det känns som om jag inte hinner med. Körkortet har jag ju faktiskt börjat med, men jag känner att det ska få ta den ta den tid det tar. Jobbet känns även rätt jobbigt nu , men det är väl bara att bita ihop och köra vidare som alltid ! Jag ser fram emot TAKIDA den 11 november, sen verkar det nästan som att det finns en liten chans att pappa betalar min biljett till NY, fatta hur grymt det hade varit..

Nu sitter jag bara och funderar hur jag ska göra med jul och nyår, det är ju till och med snart, och snart fyller jag år, och sen är det sommar igen. Allt bara går fort, dock så önskar jag att jag kunde spara lite helg och att denna kväll inte gick så fort..

Nä jag ska komma på något som gör att jag kan dö och återfödas som katt, dom verkar ha så skönt liv.
Inte ens deras egen dynga behöver dom ta hand om !

 blä, hej då


Tisdag

Ja, det var ju inte direkt igår som jag skrev sist, men nu är jag ju inte grottmänniska längre och har både en dator och internet :P Är sjuk idag och allt känns väldigt segt. Väntar på att anna ska bli klar med skolan så att jag kan ta mig på expert, har inte ens betalat klart datorn än.

Det är typ redan vinter, sommaren fanns knappt, och jag vill ha sommar igen, vinter känns inte alls värt, vinter innebär bara att man nu ska måsta köpa en ny vinterjacka,mössa,skor och handskar. Sen ska man gå omkring i ca ett halvår och bara frysa.

Men det är ju iaf Jul snart, och då får vi jullov.

Äh, jag ska nu dö en stund innan jag ska börja med tvätten.

Pappa fyller år på måndag och då ska jag till och med vara så gullig att jag ska bjuda honom på middag på hotellet, mer pengar att stjäla från mina besparingspengar.

Äh, jag återkommer när jag ens har något lite värt att skriva ;P

hej


RSS 2.0