Fredag

Som en blixt från klar himmel så kom Anna med mitt svar, utan att hon ens visste om det. Tänka sig det.. Ska bli en trevlig morgondag, ska äntligen få bege mig ut i skogen, fasen vad jag har saknat sotpannekaffe!  hah. Jag har tappat bort boken jag har tenta i på måndag, kan detta tänkas bli mitt fall? Ser avengers nu, och tänker att jag borde vara en superhjälte . Undra vilken kraft som är coolast att ha? Tänker att det vore roligast att kunna flyga, men då om det kommer en massa aliens så har jag ju inte mycket användning av att flyga. Hulken är ju odödlig , och stark , men han kan inte flyga. Får man välja att vara en flygande hulk? 
 
 

Torsdag

Kan inte sova, ryggen spökar och jag fick en knäpp och började sakna alla ikväll. Jag saknar Therese, och alla hennes dagliga sms. Jag saknar Jenny och jag saknar Anna.
Jag har dock varit duktig idag, är nästan stolt över mig själv. Lilla jag bokade möten med 2 företag och så har vi nu fått ett företag till exportprojektet, som omsätter några Mille om året. Galet.

Sitter och funderar om jag skulle ha skrivit ett brev, förklara allt, undrar om det behövs eller om det river upp sår?


Onödigt inlägg

Idag är jag arg på mig själv, hur fasen kunde jag sova till 3 och missa en av de viktigaste dagarna på skolan?!? Aja, lär betyda att jag inte kan sova och missar nästa dag med :P 
 
Jag saknar sommaren , jag saknar att sitta på hälla och dricka en öl, jag saknar att sitta på ibbes. Jag saknar att ragga runt i samhället. 
 
Jag och Jenny har bestämt att 2013 ska bli det bästa året någonsin . För någon månad sen hade jag sagt att detta året skulle bli lätt att klå. Men jag ska ju för fasen till Mexico i 3 veckor. Vad ska toppa det ? ;) 
 
Tränade 2 timmar idag, känner mig duktig, och chokladsugen.. 
 
Ska bli kul att få dra igång mördarlovisa i helgen :) 
 
Hade det mkt trevligt i Finland .
 

Måndag

Åker till Finland om 3 timmar.
Haha! Åh vad jag kommer att vara trött! Bara det att Therese Roslund fnittrar och håller mig vaken ! Ska bli trevligt ändå :)

Skitmysigt att ha kvinnan här! Dock betyder hennes närvaro att jag äter som en gris !

Över och ut . Wiie. Skriver nu medan jag är trevlig, kommer sura som en apa imorgon ;)

Söndag 4 h senare

JAG ÄR KLAR MED DEN ÄCKLIGASTE TENTAN NÅGONSIN! JAG KAN INTE BESKRIVA KÄNSLAN. HELT OTROLIGT! DETTA MÅSTE FIRAS! Med, hmm. Jag har inget gott hemma förutom baileys som jag inte får röra.' Detta sög. Jag får fira med en knäckemacka. ett glas mjölk och en mandarin, Tänk om jag nu inte få g. Då hoppar jag framför en buss.

söndag

Herregud, läste mitt inlägg från igår, eller jag försökte läsa det iaf. Kan lova er alla att jag var inte full. Jag håller fortfarande på med min vita månad, och det blir nog mer än 30 dagar för jag lär vara i skogen nästa helg istället för att ta mig ett par öl. 
 
Jag skyller på att det är fruktansvärt svårt att skriva ett inlägg på mobilen. Jag kan inte se vad jag skriver, så jag försöker gissa det istället. Går inge vidare märker jag . hah
 
Fått veta att en snigel kan sova i upp till 3 år. Jag tror att jag är en snigel.
En hjärna är gjord av 70-75% vatten. (Det är därför jag inte kommer att klara denna tenta)
 

“Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.”
 

Nu ska jag starta upp med tentan igen.
Jag har inte gjort ett skvatt idag,
satt uppe till 4 igår, sov till 3 idag.
Jag är sämst! 
eller okej, jag skyller på att jag är en snigel.
 
SÅ DET SÅ-
 
 
 

Lördag

 
How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd.
 
Sitter och lyssnar på block 44 - känslorna man gav. Helt otroligt ändå. Jag lyssnade på detta en gång, tiderna går så jäkla fort! 
Jag har suttit hela dagen och försökt jobba med tentan, mesärställer så har jag så har jag låtit tiden rinna i äg, jag träffade upp en gammal sorselepolisen. , fick ta en fila och se vad som hänt de senaste 5 åren, 
Hurklart är inte 5 år? 
 
D den här dagen har varit så lång, men 5 år har försvunnit utan att jag hunnit blinka. 
 
 
Man måste verkligen ta vara på tiden man har, för den kommer aldrig igen. 
2013 kommer att bli fantastiskt , det vet jag. Jag ska se till att det blir så, för jag ska bara göra saker som jag vill och som jag mår bra av. 
Sen ska jag äta choklad nu , för det är jag värd, efter denna äckliga jävla tenta. 
Mom du dog om 3 dagar. , vad skulle du göra, vilken människa skulle du vilja ha runt dig , och vilka skulle du vilja ta bort urledigt liv? Behåll bara dem som förtjänar att vara runt dig, och med dig.. Förlåt dem du behöver förlåta, . 
 
Jag hoppas att om 5 år så är det inte bara en vid 

Fredag

Alltså dagens bravader, men jag behöver ju inte skriva dem för att hela världen har ju facebook nu. 
 
Hahah, fick just veta att det dör 450 pers om året av att falla ut ur sängen. " Det finns fler människor som är som jag"  Och godisautomater dödar 13 pers om året, Hur fasen? Dem måste ju ramla över folk ? Klämma huvudet i en? 
 
 
Såg just a walk to remember. Sjukt deprimerande film om man är singel alltså.
Jag förstår att filmer som dessa förstör alla förhållanden dock, för att man vill att snubben ska vara som i filmen. 
Kommer ihåg när första twilight kom ut och man var lite yngre iaf, då minns jag att jag sa "åh varför kan inte du plocka upp mig på ryggen och hoppa från träd till träd så där"
Så inte ska dem bara visa kärlek, utan man vill att de ska vara övermänskliga med.
Sen så ska killarna även dö för en. Titanic måste ju vara början på förstörda förhållanden, sen så måste the notebook ta andraplatsen. A walk to remember kommer in som god 3:a. 
 
Vill en kille bli singel, så är det bara att välja en av dessa 3 ;)
 
 

Fredag

Hittade denna text som jag hade skrivit när jag hade brytit ryggen, och låg och tittade upp i taket varje dag för att man inte kunde göra något utan att känna en olidlig smärta, jag skrev detta om ett av mina största misstag i mitt liv i sommar. Ett beslut jag var tvungen att göra, även om det var fel beslut. 

"Jag klättrar nu,

varje dag tar jag ett litet steg uppåt och en dag kommer jag att sitta där i skyarna och titta ner på alla ynkliga människor som finns där nere på botten.

Jag kommer att kunna säga att ja, där ni är där jag har också varit, och jag tog mig upp.

Jag kommer att vara starkare och vackrare än någonsin.

För jag har haft ett hårt liv, jag har behövt hantera saker som andra inte ens kan tänka sig,

men jag har växt upp och idag är jag starkare än vad jag var då.

Även om livet kan vara så otroligt mörkt och demonerna inte alltid håller sig borta,

så vet jag innerst inne att jag kommer att klara detta, för jag är pappas flicka och jag klarar allt."

Detta bevisar att man blir knäpp av att vara sjukskriven, bli aldrig det grabbar och kvinnor.


En chokladkaka, en påse fruxo, 2 red bull.ö Nu jävlar tenta, nu är det jag och du ikväll.

Läste just en sida i ledarskapsboken och började böla som en tok. Hur kan man börja gråta av skolböckerna!?! Jag kan dock skyllal på att det var en otroligt fin berättelse. Hmm. hah

Eller ja, jag vet varför man börjar böla av skolböckerna på ett annat sätt ;)

Fm static - Tonight är det som spelas ikväll :) 


Fredag

Gå och dö tenta, du är jobbig och jag tycker inte om dig, Vårat förhållande kommer inte att hålla. Jag har spenderat 10 timmar med dig, och jag hatar allt med dig. Vi passar inte ihop, du och jag har inte en chans i framtiden. Du har ingen del i mitt liv och efter måndag så kommer jag att lämna dig för ditt öde. Fråga 6 av 16 efter 10 timmar. Du förtjänar inte mig i ditt liv. 
 
Åh vad jag älskar spontana människor!  jag åker till Finland på tisdag.
Vad ska jag till Finland och göra kan man fråga sig. Det gör jag med. Men jättekul! 
 
Om jag inte äter på några dagar så kan jag ju faktiskt ha råd med detta.
Knäckebröd och nudlar är ju faktiskt gott.
Vem försöker jag lura?
 
Annika kom på besök idag, Så kul att få träffa henne efter en rätt lång tid. 
Vi satt och kollade vem som hade haft mest problem detta år,
Tänker inte säga att jag vann dock, vi kan nog skryta båda 2 med att detta varit de knäppaste året någonsin.
Såg TED, höll på att garva ihjäl oss. Underbart!
 
 
 
 
 

Glömde igen

Forskning visar att om man är över 16 så är det en chans på 84% att man redan har träffat människan man kommer att gifta sig med! Tänk på den ni! :P

Glömde

Viktigt: Spela RADIOACTIVE med IMAGINE DRAGONS på hög jäkla volym, njut människor! Den går varm just nu för mig ;)

Onsdag

Åh, gud! Detta måste vara den längsta dagen någonsin. 
En hel dag med IT är brutalt, läraren är så seg och vi har så tråkiga uppgifter att om man kan sova med
ögonen öppna så tror jag nog att jag gör det just nu. Jag har även utvecklat ett sätt att stänga igen öronen sen jag började med it. 
 
Jag har även börjat chatta som ett as, sitter just nu och pratar om hur man bäst skulle kunna hoppa över en bil, jet li style. Går det bättre om bilen kör fort, eller långsamt. Ska man hoppa långt innan, eller direkt innan?
 
Nu har jag även insett att jag är en av de klantigaste människorna som gått på denna jord. Helt galet klantig. Veckans bravader är att jag råkat kasta köttbullar med ketchup på tapeten, tappat ner en katt i toan, ramlat av stolen i bussen. Knockat en tant med väskan och jag har även trampat i kattlådan när jag fastnade med huvudet i tröjan. 
 
Folk har börjat använda mig som ett sätt att berätta hur man inte ska göra. "Dra inte en Lovisa nu"
 
Mamma kom med en godispåse, jag får inte äta förrän på lördag, så jag fick be henne att gömma påsen i lägenheten, tyvärr har jag en katt som är en spårhund. Han hittade påsen direkt, även om den låg i en låda i garderoben. Jag vet varför mina katter är så feta :D
 
 
 
 
 

Lördag

Och så trött att jag inte minns att det var lördag idag.
Bra dagar med bra folk, vad mer kan man begära?
 
Jag har tänkt lite på hur det är med den perfekta mannen + kvinnan
Vi kvinnor tror att vi har sån jäkla press på oss just för att jag nu, efter att ha frågat mina kära killkompisar om hur denna nu ska se ut .
 • Blond, blåögd ( Vem kunde ha gissat på det)
 • Ska vara snygg utan smink med. 
 • Långt hår, smal , rina ben, mage
 • Stora pattar och en snygg rumpa.
 • Hon ska laga mat, vara rolig, aldrig klaga
 • Alltid vara sugen på sex. Aldrig klaga på dem när de spelar spel.
 • Ska älska att städa, och låta killen gå ut när han vill och med vem man vill.
 • Ska vara smart, och alltid glad. Aldrig ha mens och gråta så sällan som möjligt.
 • Hon ska gilla alla dina vänner. (även den där jävla skitstöveln som alltid finns i ett gäng) 
Mannen dock, jag kom på att de måste ha det minst lika jobbigt, för det vi vill ha är:
 • Snygg, håret verkar vara väldigt viktigt.
 • Ska alltid vara skitig men alltid lukta gott (hur fasen ska man lyckas med det om man inte är johnny depp ?) 
 • Rumpor gillar vi, en tight rumpa. Och en mage att dö för.
 • Ska klä sig bra.
 • Kunna laga allt som går sönder. 
 • Ska vara romantisk, men inte mesig.
 • Ska kunna slåss och ställa upp för oss men ändå vara snäll när man vill att han ska vara det.
 • Livet ska vara som titanic, han ska kunna dö för oss.
 • Komma med presenter och hålla koll på alla datum.
 • Han ska ta oss först i alla lägen. 
Ja, vad säger man nu om detta efter min forskning, 
jag kan bara applådera till min klasskompis Tom som sa att han hatade blondiner. 
Fast hans tjej verkar vara blond, så jag vet inte om jag tror på det ;D
 
Det verkligt viktiga dock , som alla vill ha, är nog inte den perfekta tjejen eller killen, vi vill nog alla bara ha en människa som vi passar ihop med , som man kan lita på , som är trogen och som man kan ha kul med.
Vi vill älska och bli älskade helt enkelt, och hitta den där som du vill ska vara mamma/pappa till dina barn..
 

“Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.” 
― Mahatma ghandi
 
SKA VI VARA YTLIGA SÅ:
 
FÅR VI KVINNOR VÄLJA ÄR DET NOG EN BLANDNING MELLAN DESSA 2 
 
JOHNNY DEPP
RYAN GOSLING
 
OCH MÄNNEN DE TAR DENNA KVINNA: (KONSTIGT NOG INTE BLOND MED STORA BRÖST)
MEGAN FOX
 

Onsdag typ.

 
It is hard to beat a person who never give up. 
Ligger och tänker på en powerpointpresentation jag ska göra
Imorgon. Känner mig sämst. 
Vad fasen gjorde vi i skolan i Lycksele och Sorsele!?! 
 
Don't think we do not see The scars, 
They may be on The inside, but you still
Have to heal. You can always come to me 
You know, ill help. And Will always be on your side. 
 
Okej, kl är 1. Pigg som en mört.
Varför började jag oroa mig för presentationen nu 
Varför inte idag? 
Sen är min biologiska klocka störd,
Måste hitta ett jobb som börjar kring 22, skulle kicka ASS deN tiden!
 
Geniknölarna sover, inte jag. 
Borde ha skrivit om hur man somnar om nätterna .
Kanske borde börja med att lägga nertelefonen . 
 
Alla åkte skidor, utom Bob. 
 
Vissa inlägg är inte värda att skriva , detta var ett av dem. 
Gud vad tråkig jag är just nu. Hah
 
Tacokväll hos Anna på fredag, Fikplugg imorgon. 
Glögg/mariokart kväll torsdag hade jag tänkt. 
 
 

Måndag

 
När mörkret faller, på dig
ser jag falska ögon
Jag skadar andra, inte bara mig 
Vet du nu var du har mig
Du har inte en chans
Spring för livet
Jag är ur balans

Det här vad du får nu
nåt som inte fanns
Är du kär om livet,
Happiness is like a kiss. You must share it to Feel it. 
 
Mysdag, en sån där när jag får sitta på mitt älskade cafe station med bra sällskap! 
Må man vara en skogsmänniska men jag älskar detta med. Behöver det bästa av 2 världar! 
Åh. Vad jag saknar dig min vän! 
 
Nästa år blir spännande , jag kan inte vänta på vad som händer då. 
 
Jag smider planer hela tiden, och jag älskar möjligheten till några fantastiska månader. 
En del av mig kommer dock alltid att hålla taget vidgårdagarna , när man igår fick tänka på vad man saknar och nu vet jag vad jag behöver , vet bara inte hur det ska få plats i mitt liv ida
Tack försatt ni vill ha en del av mig och mitt liv, fasen vad jag älskar er hela högen, fy fasen vad tur jag har som mött så många fantastiska människor i mitt liv, en del av er borde känna igen er i föregående inlägget. Blir lite blödig nu. Men lycka är att få ha varit en del av alla eras liv! ! 

Söndag

Mamma har åkt hem. Frysen och kylskåpet är fullt! Tack mamma ;D
Tur det , har aldrig varit så här fattig sen jag var 13 bast. 
Studentlivet is the shit dock , skulle aldrig byta ut detta mot pengar. 
Ikväll har jag glöggbjudning.
Jäkla mamma, jag som har vit månad, dock ett glas glögg. 
Man måste ju få dricka glögg!?!
 
 
Pappa startade min bil idag, och den startade :D efter 30 min av pinsamt billarm. 
JAG SAKNAR DIG MARGIT!!!!

Söndag 2

Ett torn ,ett flygplan och en sommar av grillning och mys. 
En efterfest med emd, en festival med sömnlösa dagar, fun som var en makalös upplevelse. Paintball med grabbarna, ett jobb på Konsum som lärde mig så mycket. Ett 80-tals disco som var början på något nytt, 2 katter som ger så mycket kärlek, ozzy osbourne med pappa i Malmö, en ölprovning pGamla stan, några nya vänner, en Stockholmsvistelse, en norge, en Paris och en Italien . Ett halsband som finns kvar, 1000 kvällar med fint sällskap, tjuvrökningar med Amanda , Sundsvall , söndagar på Konsum , en lägenhet där alla var välkomna , en syster som bor med mig, mitt första bilköp, första gången man mötte Lotta och kallade henne kärring, hälla med Therese , första dagen på utbildningen, alla riddagar med jonna, när jag fick ta hand om carmen, när jag stod på team sportia och fick ett samtal, Kurre den tama ekorren, bankgatan, chai latte som inte smakade som den skulle. Midsommr i storuman, fotbollsläger, pappas lp skivor, studentveckan ,
, världens mista diamant, ett nakenbad, en husvisning som gick fel, en balkong som förstörde ett liv, en galen grannE, en skoter och en sprucken läpp, en strawberry daiquiri och en kareokesång, nannas parkeringshus, ett statoilbesök i handdukar, ett t

Söndag

 
 
 
Oen dag av tankar, och mys med mamma. 
Tänk vilket liv man har haft hitintills alltså, alla saker man gjort, och alla 
Människor som man mött. Snart 22 år av minnen, varav vissa är helt underbara!
Tänker på första dagen jag mötte Anna ! Denna otroliga människa som förtjänar allt ! 
Min och Therese underbara resa, där vi kunde släppa allt och bara leva livet. Dagen Jenny berättade att hon var gravid. Dagen jag och John gjorde världens godaste mat. Våfflor kl 6 på morgonen och en klocka som alltid glömdes. 
En bro som man kunde sitta på och alltid återvända till, första gången jag fick skjuta med ett gevär, ett hustak med stjärnor på himlen
 
 

Torsdag

Äntligen.
Äntligen
ÄNTLIGEN , har jag fått mina klasskamrater
att förstå att cafe station is the place to be när man ska plugga. 
Jag kommer att dö av att jag äter skumma saker, för att jag inte har råd med mat, för att
jag spenderar alla mina pengar på fik. 
 
Gjorde en korv stroganoff igår. Hade inget att göra av, så jag använde 
kvarg, tomatpure, mjölk och grädde på sprutflaska. 
Den skummaste konsistensen någonsin, men den godaste korv stroganoffen jag gjort i mitt liv! Den var så jäkla god. Jag vill bara äta äta äta . Studentmatlagning med stil :D 
 
Har inte sett en serie på 6 månader tror jag. 
Började för 2 timmar sen, har 5h och 50 min kvar. Om internet håller denna stil hela kvällen. 
 
 
 
 

Tisdag 2

Helt underbar kväll! 
Och jag smider nya planer, nu jäklar!
har varit lite duktig , tränat idag tills jag ville kräkas
Om nu det kan kallas bra! Haha. Tänk om man 
Bara kunde se ett litet resultat iaf, men icket.
Choklad på macken endast 1 min gångavstånd. 
Dubbelcrap, sockermonster i magen som skriker
Godis godis godis Mohaha Mohaha . 
 
Spelade på Keno igår, jagtrodde att jag kom ihåg
Hur man gjorde. Tydligen inte. Ville kasta kaffet på 
Kassören när han sa att det blev 240 kr. 
Jag vann 20 kr. Haha. 
Deep purple spelar på sammafestival som jag var på förra sommaren. Är det elakt att gå igen detta år för att vara ond med pappa min? Haha Mohaha 
 
Blogg. Se för iphone suger, ber om ursäkt för
Allt cp. Deep purple soelar
Deep purple spelar påkonserter
 
 
Deep purple spelar på samma g
 

Tisdag

Den segaste dagen någonsin. 2 timmar kvar, och 7 min, 20 sek. 
Engelska.
Tur gårkvällen var trevlig. 
Fantastiskt att man kan sitta på ett fik till 12 på natten. Wonderbar. 
 
Max tyckte att mitt vandrarhem var breaking news :D 
Mohah. 
 
Tror att jag har tagit mig vatten över huvudet. 
Hittar ingen inspiration, ingen motivation. 

Söndag

Respektlöst

TorSdag

Delar just nu sängen med en låda 
Som innehåller en snömansdräckt!
Jag hoppas nästan att någon skulle smyga sig
In inatt och ta på sig den. Bara för att se hur man
Skulle reagera om man hade en snöman i lägenheten.
 
Bara för att vi var lediga idag så har
Jag ägnat hela dagen på bibblan
Med projektgruppen . Varför är alla
SÅ mkt seriösare än jag. En ledig dag!
En ledig dag! Hallå!!
 
Ikväll kommer fröken Ögren och färgar mitt hår,
Vad ni än gör med ert liv. Färga aldrig
Håret rött! Vill nästan gråta varje gÅng jag
Duschar. All färg bara rinner av. I wanna be a ginger, dÅ kanske
Inte utväxten skulle se ut som en död rÅtta på skallen. 
 
Hunnit gymma en stund. 
Glömde skorna hemma, 
Gick inte bra. Har bränt bort 
Trampdynornaupp springbandet.
Tom var skadeglad tills 
Han behövde fara hem till flickvännen, 
DÅ var jag skadeglad :D 

RSS 2.0